Aanhanger huren in Rhenen

Je wilt een aanhanger huren in Rhenen, daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt ons op slechts 15 minuten vanaf Rhenen, direct aan de A12. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een aanhanger in Rhenen huren

Van Rhenen naar Veenendaal, dat rijd je in nog geen kwartier. Wij zorgen ervoor dat jouw aanhanger op tijd klaar staat en leggen je precies uit hoe de gehuurde aanhanger werkt. Maar voordat je ermee de weg op gaat, moet je aan een aantal zaken denken. Denk aan het type rijbewijs: BE of B.

Voor het rijden met een aanhanger, zoals een open aanhanger, gesloten aanhanger en aanhangwagen met huif, heb je een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Dit is een rijbewijs B of een rijbewijs BE en hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Stel: een aanhanger weegt 200 kilo, dan mag er nog 550 kilo aan lading bij.

Rijbewijs B

Ben je inwoner van Rhenen en wil je een aanhanger huren? Met een rijbewijs B mag je met je auto een aanhangwagen besturen met een maximale massa tot 750 kilo. Dat is zowel het gewicht van de aanhanger als het laadvermogen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

Rijbewijs BE

Heb je een rijbewijs BE en wil je een aanhanger in Rhenen huren? Met een BE-rijbewijs mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Let op: de regels voor rijbewijs BE sinds 2013 zijn gewijzigd. Heb je voor 19 januari 2013 een rijbewijs BE, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht aan moet kunnen. Dit heet ook wel de maximale trekhaaklast. De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens.

Een aanhangwagen huren in Rhenen

Wil je als Rhenenaar een aanhangwagen huren, bijvoorbeeld voor de Rijnweek? Dan moet je ook rekening houden met de regels rondom kentekenplaten. Huur je een enkelassige aanhangwagen, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig voor op de aanhangwagen. Bijvoorbeeld voor een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger. Dit is wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt wanneer je een aanhanger huurt? Wij adviseren je graag! Je kunt al vanaf een paar uur een aanhanger huren voor je klus in Rhenen. Van een braderie tot schilderklus. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Onze huurtermijnen zijn flexibel.

Ruim assortiment aanhangers

Werk je als hovenier of schilder in Rhenen en wil je daarvoor een aanhanger huren? We hebben een bijzonder ruim assortiment aanhangers. Dat heeft zo zijn voordelen: er is altijd een aanhanger beschikbaar voor jouw klus in Rhenen of omstreken.

Bovendien zijn we een BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf. Dat betekent dat je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens en zo’n 15 jaar geleden is ontstaan? Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht!

Leveren wat we beloven

De gemeente Rhenen telt 20.264 inwoners. Ben jij daar een van en heb je een aanhanger nodig? We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. Daar hoort wat ons betreft een goede service bij. Kan niet, bestaat niet. Dat vinden ook onze klanten uit Rhenen en omgeving die een hoogwerker of aanhangwagen bij ons huurden, zo is te lezen in onze referenties.