Verhuislift huren in Nieuwegein?

Woon je in Nieuwegein en wil je een verhuislift huren? Je reist in iets langer dan 30 minuten naar ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waardoor jij snel aan de slag kunt.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie in Nieuwegein laten bezorgen
 • Voor Nieuwegeinse particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Nieuwegein

Nieuwegein heeft ruim 64.500 inwoners. Schaar jij je daar binnenkort ook onder? Bij een verhuizing komt veel kijken. Een mobiele verhuislift kan handig zijn om al je meubilair van je ene woning naar je nieuwe stek in Nieuwegein te verplaatsen. Veilig en effectief. Heb je als (toekomstig) inwoner van Nieuwegein een verhuislift nodig, dan is het goed om te weten waarmee je rekening moet houden. Een vergunning, bijvoorbeeld. Je kunt een vergunning aanvragen bij de gemeente om ervoor te zorgen dat hulpdiensten er makkelijk langs kunnen. Of tijdig op de hoogte zijn dat ze gehinderd kunnen worden, zodat gemeente Nieuwegein hierop kan inspelen.

Wil je als Nieuwegeinaar een verhuislift huren, dan heb je ook rekening te houden met andere regels rondom parkeren. Woon je of ga je wonen in een betaald parkeren zone, zoals het stadscentrum van Nieuwegein, dan raden wij je aan om vrije parkeerplekken aan te vragen. Hiervoor heb je een vergunning nodig. Houd er rekening mee dat je aanvraag minimaal 5 werkdagen duurt. Vraag je vergunning voor het plaatsen van een verhuislift in Nieuwegein tijdig aan.

Verhuislift parkeren in Nieuwegein

Woon je in de buurt van winkelcentrum Cityplaza of de Nieuwegeinse Passage dan wil je anderen niet hinderen met je gehuurde verhuislift. Wij raden aan om één of twee parkeerplaatsen vrij te houden voor je mobiele verhuislift, omdat je de verhuislift niet over auto’s heen mag plaatsen. Houd daarnaast voldoende parkeerplek beschikbaar, zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op de openbare weg en de parkeerruimte toegankelijk houdt voor anderen. Ben je nog niet zo bekend in Nieuwegein dan is het misschien slim om – voordat je gaat verhuizen en een verhuislift inzet – even de buurt te verkennen. Onze verhuisliften laten zich eenvoudig rijden, plaatsen en bedienen, maar wat vooronderzoek kan geen kwaad.

Beschikbare verhuisliften in Nieuwegein

Wil je als inwoner van Nieuwegein een verhuislift huren? Een verhuislift is niet alleen handig wanneer je in een appartementencomplex zonder lift gaat wonen, maar ook wanneer je boven het water woont. Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Het maakt het werk niet alleen sneller, maar ook veiliger. Je kunt zware spullen, zoals een stoel, makkelijk op het platform plaatsen met zo min mogelijk fysieke belasting.

Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt voor jouw klus of verhuizing in Nieuwegein, moet je weten op welke hoogte je werkt. Deze verhuisliften verhuren wij:

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt. Bijvoorbeeld wanneer je aan het water woont of je te maken hebt met een ongelijk wegdek, zoals een stoep. Heb je een voortuin of uitbouw? Dat is geen obstakel voor onze verhuisliften.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: maximaal 4 meter
 • 28 meter aanhanger verhuislift: maximaal 7 meter

Laadvermogen van verhuisliften

Onze verhuisliften zijn van het gerenommeerde merk Paus en veelzijdig inzetbaar. Zowel de 18 meter aanhanger verhuislift als de 28 meter aanhanger verhuislift heeft een hefvermogen van 200 kg. Om je een idee te geven: een gemiddelde driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. Dat hoef je zelf niet van boven naar beneden te sjouwen, of andersom. Bovendien is het platform van een verhuislift uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter. Je kunt er aardig wat op kwijt.

Verhuislift voor iedere klus

Een verhuislift is niet alleen praktisch tijdens een verhuizing, maar dient ook andere doeleinden. Wij verhuren onze mobiele verhuisliften bijvoorbeeld ook aan dakdekkers en loodgieters. Of voor bedrijven en particulieren die zonnepanelen plaatsen, in Nieuwegein en omgeving. Een verhuislift huren kan al vanaf een halve dag! Met verhuisliften verplaats je veilig en efficient dakpannen, dakrollen, zonnepanelen en bouwmateriaal.

Wil je een verhuislift huren in Nieuwegein dan is het goed om na te denken hoelang je de ladderlift ongeveer nodig hebt. Wij verhuren verhuisliften in Nieuwegein en omgeving tot vier weken. Zo kun je ook voor grote klussen bij ons terecht! Heb je langer een verhuislift nodig dan de aangegeven tijdsduur op onze site, geef dat gerust bij ons aan. We kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Verhuisliften in Nieuwegein huren

Je hebt een verhuislift in Nieuwegein nodig, maar welke kies je dan? We hebben een breed assortiment. Om het je makkelijk te maken, zetten we de verschillen tussen onze beschikbare verhuisliften op een rij. Alle verhuisliften zijn met aanhanger, waardoor je ze kunt koppelen aan je auto of werkbus. Een andere term voor een verhuislift is ook wel een ladderlift.

De verschillen tussen de verhuisliften die wij verhuren zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Elektrische verhuisliften huren in Nieuwegein

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt: door benzine (of diesel) of elektriciteit. De milieuvriendelijke elektromotor is uitstootvrij en stil voor de omgeving. Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is, zoals op een bouwterrein. Of wanneer je daar niet afhankelijk van wilt zijn. Wij hebben verschillende verhuisliften:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Verhuisliften: geremd en ongeremd

Heb je een mobiele verhuislift nodig voor je verhuizing of klus in Nieuwegein, maar weet je niet wat ‘geremd’ of ‘ongeremd’ betekent? Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen van de aanhanger. Dit wordt ook wel een oplooprem genoemd. Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem, een geremde aanhanger wel.

Een aanhanger die ongeremd is, is daardoor afhankelijk van de remkracht van het trekkende voertuig. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegestane massa (MTM) van 750 kilo hebben. Dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Verhuislift huren in Nieuwegein? Dit rijbewijs heb je nodig

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd ingezet vanwege hun veelzijdigheid, ook in Nieuwegein. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften die te huur zijn voor je klus in Nieuwegein en omgeving. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs een drukke weg werkt, zoals in het stadscentrum van Nieuwegein, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken. Het voordeel hiervan is dat je de verhuislift bijna overal kunt plaatsen. Ook een smalle doorgang is geen probleem!

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Nieuwegein

Vereist je klus in Nieuwegein een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren een goede optie. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden BOVAG-erkende aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Dan staan we direct voor je klaar!

In de regio midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit vanuit Nieuwegein – iets langer dan 30 minuten naar onze werkplaats de moeite waard is. Je vindt ons direct naast de A12. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Nieuwegein en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag.

Veilig en efficient van of naar het dak

We noemden het al even: je krijgt bij ons altijd een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.