Aanhanger huren in Bennekom

Wil je een aanhanger huren in Bennekom? Je vindt ons op minder dan 20 minuten afstand van je woon- of werkplaats in de provincie Gelderland. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Van open aanhangwagen tot koelwagen: al vanaf een halve dag beschikbaar en altijd onderhouden volgens BOVAG-richtlijnen!

 

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

In Bennekom een aanhanger huren

Bennekom, een dorp in de gemeente Ede, telt meer dan 15.000 inwoners. Ben je een van de dorpelingen en wil je een aanhanger huren? Of ga je binnenkort verhuizen naar het dorp dat is ingeklemd tussen Ede en Wageningen? Een aanhangwagen maakt een verhuizing of een klus een stuk makkelijker. Het voordeel van onze verhuurtak is dat wij al aanhangers verhuren voor een paar uur. Daarin zijn wij flexibel. Bovendien hoef je daar niet ver voor te rijden, je rijdt in nog geen twintig minuten van Bennekom naar ons aanhangwagenbedrijf naast de A12 in Veenendaal.

Wanneer je als inwoner van Bennekom een aanhanger wilt huren, is het wel slim om rekening te houden met een aantal dingen:

  • Rijbewijs
  • Trekkracht
  • Kentekenplaat

Wil je als Bennekommer een aanhanger huren, zodat je fietsen, afval of meubilair kunt vervoeren? Of verzorg je catering en maakt een koelwagen je werk net iets makkelijker? Ons assortiment is breed, waaronder gesloten aanhangers, autotransporters en kiepaanhangers. Wanneer je een aanhangwagen wilt huren, heb je een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Onder een geldig Nederlands rijbewijs verstaan we een B-rijbewijs of een BE-rijbewijs.

Welk rijbewijs je nodig hebt, hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Bijvoorbeeld: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

B-rijbewijs

Werk of woon je in Bennekom en overweeg je om een aanhanger te huren? Met een B-rijbewijs is een maximale massa tot 750 kilo toegestaan. Dat is het gewicht van de aanhanger en het laadvermogen samen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

BE-rijbewijs

Wil je een aanhanger huren met een BE-rijbewijs, dan mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Goed om te weten: sinds 2013 zijn de regels voor BE-rijbewijs veranderd. Heb je voor 19 januari 2013 een BE-rijbewijs, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet houden. Dit is de maximale trekhaaklast.

De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens. Huur je als inwoner van Bennekom een aanhangwagen bij ons, dan kunnen we je natuurlijk altijd adviseren.

Huur een aanhangwagen in Bennekom

Bennekom ligt op de grens van de zuidwestelijke Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei. Krijg je binnenkort de sleutel van je nieuwe woning in de gemeente Ede? Of ben je al inwoner van Bennekom, maar heb je onvoldoende ruimte in je auto om spullen te vervoeren? Dan biedt een aanhangwagen uitkomst. Van machinetransporter tot kozijnenwagen: wanneer je een aanhanger huurt, dien je rekening te houden met een aantal regels rondom je kentekenplaat.

Huur je een enkelassige aanhangwagen, zoals een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig. Dit is wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Wil je als Bennekommer een aanhangwagen huren, maar twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt? Wij adviseren je graag, bel of mail ons gerust. Je kunt al een aanhanger huren voor je klus in Bennekom vanaf een halve dag. Heb je langer een aanhanger nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen, je reserveert de gewenste aanhanger eenvoudig online.

Ruim keuze aanhangers bij Jekuntmijhuren

We hebben een bijzonder ruim assortiment aanhangers, waaronder motoraanhangers en bagagewagens. Een bagagewagen is kleiner dan een ‘standaard’ aanhangwagen en is speciaal gemaakt voor het vervoeren van bagage, zoals vakantiespullen. Bovendien kun je bovenop een bagagewagen een rek monteren voor fietsen.

Het voordeel van zo’n groot assortiment? Er is altijd een aanhangwagen beschikbaar om jouw klus of verhuizing een stuk sneller te laten verlopen. Bovendien zijn we een BOVAG-erkend verhuurbedrijf, waardoor je kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens en zo’n 15 jaar geleden is ontstaan? Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd.

Korte lijntje en een scherpe prijs

Je leest weleens dat bedrijven het over ‘korte lijnen’ hebben. Wat wij daarmee bedoelen is dat we je snel helpen bij je huurvraag. We denken altijd met je mee. Wanneer een aanhanger niet direct beschikbaar is, vinden we een alternatief. Wil je een aanhanger huren in Bennekom? Je reserveert de gewenste aanhangwagen makkelijk online. Of bel ons even, als je vragen hebt over de gewenste aanhanger.

We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service, dat hoort daar wat ons betreft bij. En dat vinden onze klanten gelukkig ook. Lees de referenties van klanten uit Bennekom en omgeving maar. Dus, wil je een aanhanger huren in Bennekom? Wij hebben een groot assortiment aanhangwagens, die je bij iedere toepassing van dienst kan zijn.