Glaswagen huren voor glasplaten en kozijnen

Heel gemakkelijk een glasresteel of glaswagen huren voor het vervoeren van glasplaten én kozijnen? Voor een scherpe prijs kun je bij ons een glas aanhanger huren om de klus te klaren. Ben je zelfstandig glaszetter of heb je als schilder af en toe een klus waarbij een raam moet worden vervangen? Onze glaswagens zijn zeer stabiel en hebben een goede wegligging, waardoor je snel en veilig glas kunt vervoeren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Technische gegevens van de glaswagen

Om te kunnen rijden met de glaswagen heb je een rijbewijs BE nodig. De glas aanhanger is 300 cm lang en 130 cm breed. De hoogte van het glasresteel is 185 cm. Het laadvermogen van de glaswagen 1360 kg met een totaalgewicht van 2000 kg. Daarnaast zitten bij al onze aanhangers standaard een discusslot om de aanhanger op slot te zetten en een 13 polige stekker (met eventueel een verloopstekker naar 7). Bekijk de specificaties van onze glaswagens hier.

Glaswagen huren met flexibele tijden

Je kunt al een glas aanhanger huren vanaf een halve dag voor €45,- per aanhanger. Heb je de aanhanger langer nodig? Geen probleem neem contact op met ons om een huurperiode af te spreken of kijk bij de overige tarieven.