Verhuislift huren in Nijmegen

Woon je in Nijmegen en heb je voor korte duur een verhuislift nodig? In minder dan 40 minuten rijden vind je ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben verschillende verhuisliften in het assortiment die we verhuren.

  • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
  • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen
  • Voor particulieren en bedrijven in Nijmegen

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Verhuizing? Huur een verhuislift in Nijmegen

Ga je verhuizen naar Nijmegen? Of ga je op kamers, omdat je gaat studeren aan de Radboud University Nijmegen? Dan is het ideaal om een verhuislift te huren om je spullen van A naar B te krijgen. Een verhuislift maakt iedere verhuizing een stuk meer ontspannen, sneller en veiliger. Hoe werkt een verhuislift? Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Dit platform is uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter, zodat je flink wat zware dozen en meubilair kunt verplaatsen.

Niet alleen mensen die verhuizen huren een verhuislift in Nijmegen, maar ook dakdekkers en loodgieters. Ook voor bedrijven die zonnepanelen leggen is een verhuislift interessant. Een verhuislift is heel veelzijdig, daarom worden ze ook wereldwijd gebruikt. Maar, welke verhuislift kies je dan voor je klus in Nijmegen?

Huur een verhuislift voor je klus in Nijmegen

Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt, moet je weten op welke hoogte je werkt. Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift.

We hebben verschillende verhuisliften te huur:

Voor de 18 meter aanhanger verhuislift is het slim om maximaal 4 meter aan te houden. Voor de 28 meter aanhanger verhuislift geldt een maximum van 7 meter. Op de video hieronder zie je de 18 meter aanhanger verhuislift in actie.

Aanhanger verhuislift in Nijmegen inzetten

Voordelen van een verhuislift zijn er volop. We noemden het al even: het maakt een verhuizing sneller, veiliger en minder intensief. Dat zit zo: via een balkon of raam zet je al je te verhuizen spullen en meubilair op het platform. Dit platform tilt het voor jou naar beneden, zodat je niet keer op keer de trap af en op moet. Dit bespaart je niet alleen flink wat tijd, maar verkleint ook de kans op beschadigingen aan je meubels.

Beeld je maar eens in: je bankstel schaaft tegen de muur. Of die ene doos met boeken is toch net iets zwaarder dan je dacht en valt uit je handen wanneer je de trap afgaat. Met een verhuislift voorkom je dit. En ook voor je lichaam is het een stuk prettiger. Natuurlijk moet je dozen en meubilair van je woning op het platform tillen, maar je hoeft niet meer verschillende etages naar boven en beneden te lopen.

Beschikbare verhuisliften in Nijmegen

Heb je tijdelijk een verhuislift nodig, omdat je van de ene buurt in Nijmegen naar de andere verhuist? Dan wil je natuurlijk weten welke opties je hebt. Wij adviseren je om naast de werkhoogte ook te kijken naar andere specificaties die verhuisliften bieden, zoals:

  • Elektrometer versus benzinemotor
  • Geremd versus ongeremd
  • Met of zonder variabele afstempeling

Verhuisliften met elektromotor en benzinemotor

Al onze verhuisliften zijn met aanhanger en kun je koppelen aan je auto of bus. Maar de ene verhuislift wordt aangedreven door benzine (of diesel) en de andere door elektriciteit. Dat bedoelen we met een verhuislift met elektromotor en een verhuislift met benzinemotor. Het grote verschil is dat een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor handig is wanneer er géén stroom aanwezig, bijvoorbeeld op een bouwterrein of (nieuwe) woning.

De 18 meter aanhanger verhuislift bevat een elektromotor, de 28 meter aanhanger verhuislift een benzinemotor. Wil je weten wat voor jou de beste keuze is, neem dan vooral contact met ons op. We leggen je graag uit wat voor jou werkt en wat er op het moment beschikbaar is of komt.

Geremde en ongeremde aanhanger verhuisliften

Heb je de optie ‘geremd’ of ‘ongeremd’ al zien staan op onze site? Al onze aanhanger verhuisliften zijn van het gerenommeerde merk Paus en zijn geremd of ongeremd. Dat gaat niet over de verhuisliften, maar over de aanhangers. Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen van een aanhanger. Een ongeremde aanhanger heeft geen remmen, een geremde aanhanger wel.

Dat houdt in dat wanneer de trekkende auto remt, de aanhanger deze naar voren duwt. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegelaten massa (MTM) van 750 kilo hebben: dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift

Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen in Nijmegen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

  • Voor de 18 meter aanhanger verhuislift heb je een B-rijbewijs nodig. Met dit rijbewijs mag je auto een aanhanger/verhuislift trekken van meer dan 750 kilo zolang de auto en aanhanger niet meer dan 3.500 kilo wegen. Dit is het gewicht én het laadvermogen.
  • Voor de 28 meter aanhanger verhuislift heb je een BE-rijbewijs nodig. Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

Naast geremde en ongeremde aanhanger verhuisliften noemen we ook de term ‘variabele afstempeling’. Dat houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs een drukke weg werkt en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

  • De 18 meter aanhanger verhuislift heeft geen variabele afstempeling
  • De 28 meter aanhanger verhuislift heeft wel variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Nijmegen

Vereist je klus in Nijmegen een verhuislift, maar heb je deze maar tijdelijk nodig? Dan is huren een goede optie, in plaats van kopen. Zo profiteer je wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen.

In de regio het hart van Nederland, in Nijmegen en omstreken, staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van een kleine driekwartier naar onze werkplaats de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Nijmegen en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.