Verhuislift huren in Utrecht

Woon je in Utrecht en heb je tijdelijk een verhuislift nodig? Op 30 minuten rijden vind je ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waarmee jij snel je klus kunt klaren.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen
 • Voor particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Utrecht

Een verhuizing is best intensief, zeker wanneer je (zware of breekbare) spullen naar een of meerdere etages verhuist. Een verhuislift maakt een verhuizing net iets minder intensief en bovenal veiliger en sneller. Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Het is daarom belangrijk om te weten op welke hoogte je werkt, hierop kun je je keuze baseren.

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift.

Richtlijnen aanhanger verhuislift

Op het platform van de verhuislift plaats je al je zware en grote spullen en dozen, die je vervolgens via het balkon of raam verhuist. Of in je nieuwe woning plaatst. Dat scheelt jou weer sjouwen! Naast het gemak bespaar je met het huren van een verhuislift ook tijd. Je hoeft niet tientallen keren een trap op en af, maar zet alles – als het even lukt – in één keer op het platform. Deze is uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter.

Voordelen van een verhuislift

Een verhuislift is niet alleen praktisch en tijdbesparend, maar zorgt er ook voor dat je spullen minder snel beschadigen. Je herkent het vast wel: je stoot per ongeluk met die kwetsbare vaas tegen de trapleuning of muur. Of een doos is toch iets zwaarder beladen dan je dacht, en valt uit je handen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een verhuislift is de kans op schade kleiner.

Een verhuislift is niet alleen ideaal wanneer je verhuist, maar leent zich ook perfect voor het leggen van zonnepanelen. Ook onder dakdekkers en loodgieters zijn verhuisliften populair.

Beschikbare type verhuisliften

Heb je tijdelijk een verhuislift nodig en woon je in de buurt van Utrecht, dan is het slim om je af te vragen waarvoor je een verhuislift inzet. Op basis hiervan kun je het beste een keuze maken en inzetten voor jouw klus. Op welke hoogte moet je werken? Op welke ondergrond komt de verhuislift te staan?

Al onze verhuisliften zijn met aanhanger en kun je koppelen aan je auto of bus. De verschillen tussen de verhuisliften zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Verhuisliften met elektromotor

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt: door benzine (of diesel) of elektriciteit. Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is op een bouwterrein of (nieuwe) woning.

Wij hebben verschillende opties:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Verhuisliften: geremd en ongeremd

De aanhanger verhuisliften die wij aanbieden zijn geremd en ongeremd. Dit gaat over de aanhanger, niet de verhuislift. Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen. Een ongeremde aanhanger heeft geen remmen, een geremde aanhanger wel.

Dat houdt in dat wanneer de trekkende auto remt, de aanhanger deze naar voren duwt. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegelaten massa (MTM) van 750 kilo hebben: dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd gebruikt vanwege hun veelzijdigheid. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs de weg werkt, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Utrecht

Vereist je klus in Utrecht een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren een goede optie. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen.

In de regio Midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van 30 minuten naar onze werkplaats, direct naast de snelweg, de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Utrecht en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen. Zo weet je zeker dat je klus in Utrecht niet stil komt te staan!