Aanhanger huren in Wageningen

Wil je een aanhanger huren in Wageningen? Je vindt ons op slechts 20 minuten afstand van je woon- of werkplaats. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

In Wageningen een aanhanger huren

De gemeente Wageningen telt bijna 40.000 inwoners. Ben jij daar één van en heb je een aanhanger nodig? Of ga je binnenkort in de ‘universiteitsstad’ wonen en is een aanhanger ideaal met verhuizen? Wat jouw doel ook is, je huurt al een aanhanger voor een paar uur. En daar hoef je niet stad en land voor af: in een klein half uur rijd je van Wageningen naar ons aanhangwagenbedrijf naast de A12 in Veenendaal.

Wanneer je als inwoner van Wageningen een aanhanger wilt huren, is het wel slim om een aantal zaken in je achterhoofd te houden, zoals:

  • Rijbewijs
  • Trekkracht
  • Kentekenplaat

Wil je als Wageninger een aanhanger huren, zoals een open aanhanger, gesloten aanhanger en aanhangwagen met huif, dan heb je hiervoor een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Onder een geldig Nederlands rijbewijs verstaan we een B-rijbewijs of een BE-rijbewijs.

Welk rijbewijs je nodig hebt, hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Bijvoorbeeld: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

B-rijbewijs

Wil je in de ‘Stad der Bevrijding’ met een aanhangwagen rijden, dan is met een B-rijbewijs een maximale massa tot 750 kilo toegestaan. Dat is het gewicht van de aanhanger en het laadvermogen samen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

BE-rijbewijs

Wil je een aanhanger huren met een BE-rijbewijs, dan mag je een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Sinds 2013 zijn de regels voor BE-rijbewijs veranderd, houd daar rekening mee. Heb je voor 19 januari 2013 een BE-rijbewijs, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet houden. Dit is de maximale trekhaaklast.

De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Kan je het niet vinden? Kijk dan op de website van de RDW bij de voertuiggegevens. Huur je als inwoner van Wageningen een aanhangwagen bij ons, dan kunnen we je natuurlijk altijd adviseren.

Huur een aanhangwagen in universiteitsstad Wageningen

Ga je in de universiteitsstad studeren, dan biedt een aanhangwagen uitkomst. Maar ook wanneer je een aanhanger nodig hebt voor werkzaamheden, dan dien je rekening te houden met een aantal regels rondom je kentekenplaat. Huur je een enkelassige aanhangwagen, zoals een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig. Dit is wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Wil je als Wageninger een aanhangwagen huren, maar twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt? Wij adviseren je graag, bel of mail ons gerust. Je kunt al een aanhanger huren voor je klus in Wageningen vanaf een halve dag. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen, reserveer de gewenste aanhanger eenvoudig online.

Ruim keuze aanhangers bij Jekuntmijhuren

We hebben een bijzonder ruim assortiment aanhangers. Dat heeft zo zijn voordelen: er is altijd een aanhanger beschikbaar voor jouw klus in Wageningen of omstreken. Bovendien zijn we een BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Om die reden kun je vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wist je dat Jekuntmijhuren de verhuurtak is van Cluistra aanhangwagens en zo’n 15 jaar geleden is ontstaan? Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht.

Korte lijntje en een scherpe prijs

Je leest weleens dat bedrijven het over ‘korte lijnen’ hebben. Wat wij daarmee bedoelen is dat we je snel helpen bij je huurvraag. We denken altijd met je mee. Wanneer een aanhanger niet direct beschikbaar is, vinden we een alternatief. Wil je een aanhanger huren in Wageningen? Je reserveert de gewenste aanhangwagen makkelijk online.

We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service, dat hoort daar wat ons betreft bij. En dat vinden onze klanten gelukkig ook. Lees de referenties van klanten uit Wageningen en omgeving maar.