Verhuislift huren in Arnhem?

Woon je in Arnhem en wil je een mobiele verhuislift huren? Je reist in iets langer dan 30 minuten naar ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waardoor jij snel aan de slag kunt.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie in Arnhem laten bezorgen
 • Voor Arnhemse particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Arnhem

Mogen bijna 165.000 Arnhemmers je welkom heten in hun stad of verhuis je van de ene plek in ‘Ernum’ naar de andere? Dan kan een mobiele verhuislift zeker handig zijn. Ook als je niet gaat verhuizen, maar een verhuislift nodig hebt voor je werk, is het goed om na te denken over een vergunning. Je kunt een vergunning aanvragen bij de gemeente om ervoor te zorgen dat hulpdiensten er makkelijk langs kunnen. Of tijdig op de hoogte zijn dat ze gehinderd kunnen worden. Hierop kan de Arnhemse gemeente inspelen.

Naast hulpdiensten moet je ook rekening houden met andere wet- en regelgeving, zoals parkeerregels. Woon je of ga je wonen in een betaald parkeren zone, zoals het centrum van Arnhem, dan raden wij je aan om vrije parkeerplekken aan te vragen. Hiervoor heb je een vergunning nodig. Houd er rekening mee dat je aanvraag minimaal 5 werkdagen duurt. Vraag je vergunning voor het plaatsen van een verhuislift in Arnhem dus op tijd aan!

Verhuislift parkeren in Arnhem

Wij raden aan om 1 of 2 parkeerplaatsen vrij te houden voor je mobiele verhuislift, omdat je de verhuislift niet over auto’s heen mag plaatsen. Houd daarnaast voldoende parkeerplek beschikbaar, zodat je makkelijk kunt manoeuvreren op de openbare weg en de parkeerruimte toegankelijk houdt voor anderen. Ben je nog niet zo bekend in Arnhem dan is het misschien slim om – voordat je gaat verhuizen en een verhuislift inzet – even de buurt te verkennen. Een verhuislift neemt best wat ruimte in beslag!

Beschikbare verhuisliften in Arnhem

Omdat een verhuizing niet net als het beklimmen van De Eusebiuskerk moet voelen, raden wij je aan om een verhuislift in te zetten. Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Het maakt het werk niet alleen sneller, maar ook veiliger. Je kunt zware spullen, zoals banken, makkelijk op het platform plaatsen.

Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt voor jouw klus of verhuizing in Arnhem, moet je weten op welke hoogte je werkt. Deze verhuisliften verhuren wij:

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: maximaal 4 meter
 • 28 meter aanhanger verhuislift: maximaal 7 meter

Laadvermogen van verhuisliften

Onze verhuisliften zijn krachtpatsers! Zowel de 18 meter aanhanger verhuislift als de 28 meter aanhanger verhuislift heeft een hefvermogen van 200 kg. Om je een idee te geven: een gemiddelde driezitsbank weegt ongeveer 60 kilo. Dat hoef je zelf niet van boven naar beneden te sjouwen, of andersom. Bovendien is het platform van een verhuislift uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter, dus je kunt er flink wat spullen op kwijt.

Onze 18 meter aanhanger verhuislift in actie

Verhuislift voor iedere klus

Een verhuislift is niet alleen praktisch tijdens een verhuizing, maar dient ook andere doeleinden. Wij verhuren onze mobiele verhuisliften bijvoorbeeld ook aan dakdekkers en loodgieters. Of voor bedrijven en particulieren die zonnepanelen plaatsen, in Arnhem en omgeving. Een verhuislift huren kan al vanaf een halve dag!

Wil je een verhuislift huren in Arnhem, dan is het goed om na te denken hoelang je de machine ongeveer nodig hebt. Wij verhuren verhuisliften in Arnhem en omgeving tot vier weken. Zo kun je ook voor grote klussen bij ons terecht! Heb je langer een verhuislift nodig dan de aangegeven tijdsduur, geef dat gerust bij ons aan. We kijken met je mee naar de mogelijkheden.

Verhuisliften in Arnhem huren

Je hebt een verhuislift in Arnhem nodig, maar welke kies je dan? Er zijn er flink wat om uit te kiezen! Om het je makkelijk te maken, zetten we de verschillen tussen onze beschikbare verhuisliften op een rij. Alle verhuisliften zijn met aanhanger, waardoor je ze kunt koppelen aan je auto of werkbus.

De verschillen tussen de verhuisliften die wij verhuren zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Elektrische verhuisliften huren in Arnhem

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt: door benzine (of diesel) of elektriciteit. Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is, zoals op een bouwterrein.

Wij hebben verschillende verhuisliften:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Verhuisliften: geremd en ongeremd

Heb je een mobiele verhuislift nodig in Arnhem, maar weet je niet wat ‘geremd’ of ‘ongeremd’ inhoudt? Dat slaat op de aanhanger, niet de verhuislift. Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen. Dit wordt ook wel een oplooprem genoemd. Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem, een geremde aanhanger wel.

Een aanhanger die ongeremd is, is daardoor afhankelijk van de remkracht van het trekkende voertuig. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegestane massa (MTM) van 750 kilo hebben. Dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Verhuislift huren in Arnhem? Dit rijbewijs heb je nodig

Al onze verhuisliften zijn van het Duitse merk Paus en worden wereldwijd ingezet vanwege hun veelzijdigheid, ook in de hoofdstad van de provincie Gelderland. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften die te huur zijn voor je klus in Arnhem en omgeving. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs een drukke weg werkt, zoals in de binnenstad van Arnhem, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Arnhem

Vereist je klus in Arnhem een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren een goede optie. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden BOVAG-erkende aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Dan staan we direct voor je klaar!

In de regio Midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van iets langer dan 30 minuten naar onze werkplaats, direct naast de snelweg, de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Arnhem en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.