Verhuislift huren in Veenendaal?

Woon je in Veenendaal en heb je tijdelijk een verhuislift nodig? Of kom je wonen in ’t Veen? Welkom! Je vindt ons verhuurbedrijf aan Rondweg-West, direct aan de A12. Wij hebben verschillende verhuisliften in ons assortiment.

  • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
  • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie laten bezorgen
  • Voor particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een verhuislift voor je klus in Veenendaal

We vallen maar direct met de deur in huis: een verhuizing is zwaar! Zeker wanneer je zware dozen moet tillen, of zwaar meubilair. Een verhuislift maakt jouw klus een stuk minder pittig. Je hoeft niet of minder te sjouwen, je hoeft geen trappen op en af en het duurt minder lang om alles van A naar B te krijgen. En het is ook nog eens een stuk veiliger: een verhuislift doet het zware werk voor je.

Een verhuislift is breed inzetbaar. Dat is ook de reden dat we niet alleen verhuisliften verhuren aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Verhuisliften zijn populair onder dakdekkers en loodgieters en lenen zich uitstekend voor het leggen van zonnepanelen.

Een verhuislift werkt zo:

Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Het is daarom belangrijk om te weten op welke hoogte je werkt, hierop kun je je keuze baseren. Wij hebben verschillende verhuisliften die je kunt inzetten voor je klus in Veenendaal:

Het is goed om te weten dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Bekijk hier onze 18 meter aanhanger verhuislift in actie:

Aanhanger verhuislift in Veenendaal

Van een verhuizing tot een klus: een verhuislift is breed inzetbaar. Je hoeft geen grote spullen en dozen via het balkon of raam te verplaatsen of naar de derde etage van je nieuwe woning te tillen. Een aanhanger verhuislift is niet alleen super handig, maar het bespaart je ook flink wat tijd. Zet al je dozen, meubels en andere spullen op het platform – uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter – en breng het naar beneden.

Je herkent het vast: bij een verhuizing gaat er altijd wel iets stuk, hoe goed je het ook inpakt. Tijdens het traplopen met een doos in je hand, struikel je en valt de doos uit je handen. Of de bank schaaft tegen de muur aan en raakt beschadigd. Met een traplift is de kans op schade een stuk kleiner.

Beschikbare type verhuisliften

De meeste inwoners van Veenendaal weten ons inmiddels wel te vinden, we maar als je hier net komt wonen of gaat wonen, dan maken we graag kennis met je. Wij hebben diverse beschikbare verhuisliften in ons assortiment. Waarvoor heb je een verhuislift nodig? Dat is een van de eerste vragen die we je stellen. En op welke hoogte moet je werken?

Wat de verhuisliften op deze site gemeen hebben, is dat je ze kunt koppelen aan je auto of bus. De verschillen tussen de verhuisliften zijn:

  • Elektrometer versus benzinemotor
  • Geremd versus ongeremd
  • Met of zonder variabele afstempeling

Verhuisliften met elektromotor

Waarom je voor een verhuislift met elektromotor of benzinemotor kiest? Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is op een bouwterrein of (nieuwe) woning.

Ga je in een nieuwbouwwoning wonen, dan kan het zijn dat er nog geen stroom is. Of het is lastig bereikbaar, met een verhuislift met benzinemotor los je dat snel op. Wil je een verhuislift met elektromotor inhuren, dan is de 18 meter aanhanger verhuislift een slimme zit. Wil je een aanhanger verhuislift met benzinemotor, dan moet je zeker voor de 28 meter aanhanger verhuislift kiezen.

Geremd en ongeremd aanhanger verhuisliften

Welk rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift? Dat antwoord gaat samen met ‘geremd’ versus ‘ongeremd’. Dat slaat niet op de verhuisliften, maar op de aanhangers. Dat houdt in dat wanneer de trekkende auto remt, de aanhanger deze naar voren duwt. Daardoor wordt de remweg langer.

Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegelaten massa (MTM) van 750 kilo hebben: dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift:

  • Voor de 18 meter aanhanger verhuislift heb je een B-rijbewijs nodig. Met dit rijbewijs mag je auto een aanhanger/verhuislift trekken van meer dan 750 kilo zolang de auto en aanhanger niet meer dan 3.500 kilo wegen. Dit is het gewicht en het laadvermogen.
  • Voor de 28 meter aanhanger verhuislift heb je een BE-rijbewijs nodig. Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften, waaronder met variabele afstempeling. Variabele afstempeling is een andere term voor de mogelijkheid om een aanhanger/verhuislift smaller of breder te zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs de weg werkt, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

Wil je een aanhanger verhuislift inzetten in een drukke woonwijk in Veenendaal, waar veel verkeer voorbij raast, dan is het slim om hiernaar te kijken. Om je een beeld te geven:

  • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
  • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift inzetten in Veenendaal

Vereist je klus in Veenendaal een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren verstandig. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Daar staan we om bekend.

Al onze verhuisliften zijn BOVAG-onderhouden, dat geeft je direct de zekerheid die je nodig hebt om de weg op te gaan. We beloven je dat de autorit naar onze werkplaats in Veenendaal de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Veenendaal en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen. Het is al vanaf een halve dag mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag. Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen. Zo weet je zeker dat je klus of verhuizing van of naar Veenendaal niet stil komt te staan!