Verhuislift huren in Amersfoort

Woon je in Amersfoort en wil je tijdelijk een verhuislift huren? Op iets langer dan een half uur rijden vind je ons verhuurbedrijf, direct aan de A12. Wij hebben diverse verhuisliften in het assortiment waarmee jij snel je klus kunt klaren.

 • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
 • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie in Amersfoort laten bezorgen
 • Voor Amersfoortse particulieren en bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Huur een verhuislift voor je klus in Amersfoort

Laten we eerlijk zijn, een verhuizing kan soms net voelen als het beklimmen van Onze Lieve Vrouwetoren: intensief. Om het jezelf een stuk makkelijker te maken, kun je een verhuislift huren. De voordelen van een verhuislift – die je waar dan ook in Amersfoort kunt laten bezorgen – sommen we graag voor je op.

 • Sneller
 • Veiliger
 • Handig

Een verhuislift is niet alleen praktisch en bespaart je flink wat tijd, maar zorgt er ook voor dat je spullen minder snel beschadigen. Wie weleens verhuisd is of heeft geholpen, weet hoe kwetsbaar spullen zijn. Zeker wanneer je ze van de ene verdieping naar de andere verdieping moet tillen. Of de auto in- en uit- moet laden.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een verhuislift is de kans op schade kleiner. Je zet alles op het platform van de verhuislift en wacht beneden tot je zware en breekbare meubels aan de grond staan. Het platform van de verhuislift is uit te klappen tot 1,55 bij 2,02 meter, dus je kunt er flink wat spullen op kwijt.

Onze 18 meter aanhanger verhuislift in actie

Verhuislift voor zonnepanelen

Je kunt natuurlijk ook een verhuislift huren voor andere doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je zonnepanelen op het dak legt. Ook onder dakdekkers en loodgieters zijn verhuisliften populair.

Wil je een verhuislift huren in Amersfoort of omgeving, dan is het goed om te weten waarvoor je ‘m precies nodig hebt. Een verhuislift is een mobiele lift die bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Om te bepalen welke verhuislift je huurt, is het aan te raden om te weten op welke hoogte je werkt. Deze verhuisliften verhuren wij:

Houd er daarbij rekening mee dat een verhuislift, net als een gewone ladder, ergens tegenaan moet leunen. Hoe rechter je deze ladder zet, hoe beter. Wij raden aan om een maximum ruimte te houden tussen de muur en de verhuislift. Heb je vragen over de ondergrond, neem dan gerust contact met ons op. Daar zijn we voor, om je te helpen!

 • 18 meter aanhanger verhuislift: maximaal 4 meter
 • 28 meter aanhanger verhuislift: maximaal 7 meter

Beschikbare type verhuisliften

Heb je tijdelijk een verhuislift nodig en woon je in de buurt van Amersfoort, dan zijn er tal van verhuisliften waaruit je kunt kiezen. Om het je makkelijk te maken, laten we de verschillen zien tussen onze beschikbare verhuisliften. Wat al onze verhuisliften gemeen hebben, is dat ze met aanhanger zijn. Daardoor kun je ze koppelen aan je auto of bus.

De verschillen tussen de verhuisliften die wij verhuren zijn:

 • Elektrometer versus benzinemotor
 • Geremd versus ongeremd
 • Met of zonder variabele afstempeling

Verhuisliften met elektromotor

Het verschil tussen een elektromotor en een benzinemotor is de manier waarop energie opgewerkt wordt: door benzine (of diesel) of elektriciteit. Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is op een bouwterrein of nieuwbouwwijk zoals Vathorst.

Wij hebben verschillende opties:

 • Met een elektromotor, zoals de 18 meter aanhanger verhuislift
 • Met een benzinemotor, zoals de 28 meter aanhanger verhuislift

Verhuisliften: geremd en ongeremd

Heb je een mobiele verhuislift nodig in Amersfoort? Wij hebben verschillende verhuisliften: geremd en ongeremd. Dit gaat over de aanhanger, niet de verhuislift. Het verschil tussen een ongeremde en geremde aanhanger zijn de remmen. Dit wordt ook wel een oplooprem genoemd. Een ongeremde aanhanger heeft geen oplooprem, een geremde aanhanger wel.

Een aanhanger die ongeremd is is daardoor afhankelijk van de remkracht van het trekkende voertuig. Daardoor wordt de remweg langer. Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegelaten massa (MTM) van 750 kilo hebben: dat is het gewicht van de aanhanger inclusief de lading.

Of je voor een geremde of ongeremde aanhanger verhuislift kiest voor je klus in de buurt van Amersfoort, heeft ook invloed op je rijbewijs.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift

Al onze verhuisliften zijn alleskunners en zijn van het Duitse merk Paus. Ze worden wereldwijd gebruikt vanwege hun veelzijdigheid, ook in Amersfoort. Om een aanhanger verhuislift te huren en besturen, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een B-rijbewijs nodig
 • 28 meter aanhanger verhuislift: hiervoor heb je een BE-rijbewijs nodig

Met een BE-rijbewijs mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het lege gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

We hebben in ons assortiment verschillende aanhanger verhuisliften. Bij sommige verhuisliften staat ‘variabele afstempeling’. Dit houdt in dat je de aanhanger/verhuislift smaller of breder kunt zetten. Dit is bijvoorbeeld ideaal wanneer je langs een drukke weg werkt zoals in de buurt van het Amersfoortse centrum, en je de aanhanger verhuislift compacter wilt maken.

 • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
 • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift huren in de buurt van Amersfoort

Vereist je klus in Amersfoort een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren een goede optie. Het kost je minder, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen.

In de regio Midden-Nederland staan wij bekend om onze BOVAG-onderhouden verhuisliften en prettige service. We beloven je dat de autorit van nog geen 40 minuten naar onze werkplaats, direct naast de snelweg, de moeite waard is. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze huur verhuisliften al ontdekten.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in Amersfoort en omgeving? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, al vanaf een halve dag is het mogelijk om een verhuislift bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, helpen wij je graag.

Wanneer je je wensen aan ons doorgeeft, kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Heb je bijvoorbeeld een verhuislift nodig voor je woning aan De Hof in Amersfoort of langs de grachten? Wij denken graag met je mee hoe we jouw klus zo snel en veilig mogelijk kunnen begeleiden. Iedere verhuizing of klus vraagt immers een andere aanpak.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de deur uit gaan. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen.