Aanhanger huren in Elst

Wil je een aanhanger huren in Elst, in de provincie Utrecht? Je vindt ons op slechts 10 minuten afstand van je woon- of werkplaats, direct aan de A12. Bekijk hieronder ons ruime assortiment aanhangwagens en kies jouw ideale huur aanhangwagen. Al vanaf een halve dag beschikbaar!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

In Elst een aanhanger huren

Elst is een dorp in de provincie Utrecht en behoort tot de gemeente Rhenen. Het dorp heeft meer dan 4.650 inwoners. Ben jij daar één van of word je binnenkort een ‘Elstse’ en heb je een aanhanger nodig om te verhuizen? Of werk je in dit dorp en heb je een huur aanhanger nodig voor een klus? Je huurt al een aanhanger vanaf een halve dag én we zitten bij je om de hoek. Dankzij de centrale ligging van ons aanhangwagenbedrijf rijd je in slechts 10 minuten vanuit Elst naar je gewenste huur aanhanger.

Wil je als inwoner van Elst een aanhanger huren, dan is het goed om te weten waarop je moet letten. We zetten drie punten voor je op een rij:

  • Rijbewijs
  • Trekkracht
  • Kentekenplaat

Welke aanhanger mag ik rijden? Het is een veelgestelde vraag onder onze klanten, waaronder uit Elst. Wij hebben meer dan 40 verschillende aanhangers. Van open aanhangwagens tot gesloten aanhangwagens. Hiervoor heb je een geldig Nederlands rijbewijs nodig. Daarmee bedoelen we een B-rijbewijs of een BE-rijbewijs.

Welk rijbewijs je nodig hebt, hangt af van de maximale toegestane massa en het voertuig dat de aanhanger trekt. De maximale toegestane massa slaat op het lege gewicht én het maximale laadvermogen. In totaal 750 kilo. Om je een voorbeeld te geven: wanneer een aanhanger 200 kilo weegt (lege gewicht), mag er nog 550 kilo aan lading bij.

B-rijbewijs

Rijd je vanuit Elst naar ons verhuurbedrijf om een aanhangwagen te huren? De meeste aanhangwagens vereisen een B-rijbewijs. Met een B-rijbewijs is een maximale massa tot 750 kilo toegestaan. Dat is het gewicht van de aanhanger en het laadvermogen samen. Met dit rijbewijs mag je de weg op met een aanhanger type A, C en CH. Ook mag je een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als je auto en de aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo (lege gewicht en laadvermogen) zijn.

BE-rijbewijs

Wil je een aanhanger huren als inwoner van Elst en zie je ‘BE-rijbewijs’ staan, dan bedoelen we daarmee dat je een aanhanger mag trekken van maximaal 3.500 kilo. Dit is het lege gewicht en het laadvermogen. Ook mag je onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen).

Sinds 2013 zijn de regels voor BE-rijbewijs veranderd, houd daar rekening mee. Heb je voor 19 januari 2013 een BE-rijbewijs, dan gelden andere regels: er is geen grens aan het lege gewicht en het laadvermogen. Vergeet niet dat je trekhaak het gewicht moet kunnen houden. Hiermee doelen we op de term ‘maximale trekhaaklast’.

Wil je een aanhanger huren in Elst, maar weet je niet zeker wat jouw maximale trekhaaklast is? De trekhaaklast vind je terug in het kentekenbewijs of instructieboekje van je auto. Of bekijk de website van de RDW, bij voertuiggegevens. En natuurlijk kunnen wij je daarin ook adviseren wanneer je een huur aanhanger nodig hebt.

Huur een aanhangwagen in Elst, Utrecht

Van Elst naar Utrecht, het is maar 10 minuten. Ga je verhuizen van of naar Elst en heb je daarbij een aanhanger nodig? Of gebruik je voor je werk een aanhanger? Het is goed om te weten dat er regels zijn voor je kentekenplaat. Huur je een enkelassige aanhangwagen, zoals een enkelassige plateauwagen met volume huif of enkelassige open geremde aanhanger, dan heb je een witte kentekenplaat van het trekkende voortuig nodig. Dit is wettelijk verplicht en vermelden we bij het type aanhangwagen op onze site.

Kom je uit Elst en wil je een aanhangwagen huren, maar twijfel je of je een witte kentekenplaat nodig hebt? Je mag ons ook altijd even bellen of mailen. Heb je een huur aanhanger voor korte tijd nodig? Dat komt goed uit: je kunt al een aanhanger huren voor je klus in Elst vanaf een halve dag. Heb je een aanhanger voor een paar weken nodig? Wij hebben flexibele huurtermijnen. Je reserveert de gewenste aanhanger eenvoudig online.

Ruim keuze aanhangers bij Jekuntmijhuren

We hebben een bijzonder ruim assortiment: meer dan 40 verschillende aanhangwagens. En dat biedt uitkomst. Voor elke klus in Elst – of ergens anders, natuurlijk – hebben wij een aanhanger beschikbaar. Daar komt bij dat je altijd op onze service kunt vertrouwen. We zijn een BOVAG-erkend verhuurbedrijf. Om die reden kunnen wij je verzekeren van kwaliteit.

Bovendien hebben wij jarenlange ervaring. Dit bedrijf, Jekuntmijhuren, is de verhuurtak van Cluistra aanhangwagens, dat zo’n 15 jaar geleden is ontstaan. Met Diederik, de zoon van oprichter Marien Cluistra aan het roer, is ons assortiment flink uitgebreid. Ook hebben we hieraan hoogwerkers, verhuisliften en BE-combinaties toegevoegd. Dus mocht er nog een verhuizing of een klus op hoogte in de planning staan, dan kun je ook bij ons terecht. We zijn heel veelzijdig.

Korte lijntje en een scherpe prijs

‘Korte lijnen’. Je ziet het vast weleens staan op een website. Wat wij daarmee bedoelen is dat we je snel helpen bij je huurvraag. We denken altijd met je mee. Wanneer een aanhanger niet direct beschikbaar is, vinden we een alternatief. Wil je een aanhanger huren in Elst of ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Je reserveert de gewenste aanhangwagen makkelijk online. Of kunt ons even bellen.

We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service, dat hoort daar wat ons betreft bij. Dat vinden onze klanten gelukkig ook. Lees de referenties van klanten uit Elst en omgeving maar.