Verhuislift in Ede nodig?

Woon je in Ede en heb je tijdelijk een verhuislift nodig? Of verhuis je naar de gemeente in de provincie Gelderland? Je vindt ons verhuurbedrijf aan de Rondweg-West in Veenendaal, direct aan de A12. Dat is zonder vertragingen slechts een kwartier rijden. Wij hebben een breed assortiment verhuisliften.

  • Flexibel huurtermijn: van een halve dag tot 4 weken
  • Zelf ophalen in Veenendaal of op locatie in Ede laten bezorgen
  • Voor particulieren en Edese bedrijven

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Een verhuislift voor je klus in Ede

De Ginkel, Klaphek, Driesprong: welke Edese wijk je ook betrekt, een verhuislift helpt je uit de brand. Je hoeft niet of minder te tillen, je hoeft geen trappen op en af en het duurt minder lang om alles van je huidige woonadres naar je nieuwe woning te verhuizen. Zo houd je wél tijd over om nog even een wandeling te maken door Eder Heide. En het is ook nog eens een stuk veiliger: een verhuislift doet het zware werk voor je.

Een mobiele verhuislift is niet alleen handig wanneer je verhuist, het leent zich voor tal van doeleinden. Dat is ook de reden dat we niet alleen verhuisliften verhuren aan particulieren, maar ook aan bedrijven in Ede. Verhuisliften zijn onder meer in trek bij dakdekkers en loodgieters. Ook zijn ze goed in te zetten voor het leggen van zonnepanelen.

Bepaal de werkhoogte

Een verhuislift bestaat uit een uitschuifbare ladder en liftplatform. Het is belangrijk om te weten op welke hoogte je werkt, om te bepalen welke verhuislift je voor je klus in Ede nodig hebt. Of neem even contact met ons op, dan vertellen wij je precies welke verhuislift bij jouw klus past. Wij hebben verschillende verhuisliften:

Niet geheel onbelangrijk: een verhuislift zet je net als een ‘gewone’ ladder ergens tegenaan. Hoe rechter je de ladder plaatst, hoe veiliger. Bekijk hier onze 18 meter aanhanger verhuislift in actie om een inschatting te :

Aanhanger verhuislift in Ede inzetten

Wordt René Verhulst jouw nieuwe burgemeester? Of heb je een verhuislift nodig omdat je een klus hebt in Ede? Een aanhanger verhuislift is breed inzetbaar. Om te bepalen welke verhuislift je nodig hebt, is het niet alleen handig om te weten op welke werkhoogte je werkt. Dit is minstens zo belangrijk om je keuze te maken:

  • Elektrometer versus benzinemotor
  • Geremd versus ongeremd
  • Met of zonder variabele afstempeling

Wat onze verhuisliften gemeen hebben, is dat je ze kunt koppelen aan je auto of bus.

Verhuisliften met elektromotor

Waarom kies je voor een verhuislift met elektromotor of benzinemotor? Een verhuislift die aangedreven wordt door een benzinemotor is handig wanneer er géén stroom aanwezig is op een bouwterrein of (nieuwe) woning.

Ga je in een nieuwbouwwoning wonen, dan kan het zijn dat er nog geen stroom is. Of het is lastig bereikbaar. Met een verhuislift met benzinemotor los je dat snel op. Wil je een verhuislift met elektromotor inhuren, dan is de 18 meter aanhanger verhuislift een slimme zit. Wil je een aanhanger verhuislift met benzinemotor, dan raden wij de 28 meter aanhanger verhuislift aan.

Geremd en ongeremd aanhanger verhuisliften

Welk rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift? Dat antwoord gaat samen met ‘geremd’ versus ‘ongeremd’. Dat duidt niet op de verhuisliften, maar op de aanhangers. In een notendop: wanneer de trekkende auto remt, duwt de aanhanger deze naar voren. Daardoor wordt de remweg langer.

Ongeremde aanhangers zijn niet geschikt voor grote gewichten. Ze mogen wettelijk een maximale toegelaten massa (MTM) van 750 kilo hebben. Dat is het gewicht van de aanhanger inclusief lading.

Dit rijbewijs heb je nodig voor een verhuislift:

  • Voor de 18 meter aanhanger verhuislift heb je een rijbewijs B nodig. Met dit rijbewijs mag je auto een aanhanger/verhuislift trekken van meer dan 750 kilo, zolang de auto en aanhanger samen niet meer dan 3.500 kilo wegen. Dit is het gewicht en het laadvermogen.
  • Voor de 28 meter aanhanger verhuislift heb je een rijbewijs BE nodig. Met een rijbewijs BE mag je met een auto een aanhanger/verhuislift trekken van maximaal 3.500 kilo. Dat is het gewicht én het laadvermogen.

Verhuisliften met variabele afstempeling

Heb je als dakdekker of loodgieter in Ede een verhuislift nodig? We hebben verschillende aanhanger verhuisliften, waaronder met variabele afstempeling. Variabele afstempeling is een andere term voor de mogelijkheid om een aanhanger/verhuislift smaller of breder te zetten. Dit is ideaal wanneer je langs de weg werkt en je de aanhanger verhuislift onder meer vanwege veiligheidsredenen compacter wilt maken.

Wil je een aanhanger verhuislift inzetten in een drukke woonwijk in Ede, waar veel verkeer voorbij raast, dan is het slim om hiernaar te kijken. Om je een beeld te geven:

  • 18 meter aanhanger verhuislift: zonder variabele afstempeling
  • 28 meter aanhanger verhuislift: met variabele afstempeling

Verhuislift inzetten in Ede

Vereist je klus in de Gelderse Vallei een verhuislift, maar heb je deze niet dagelijks nodig? Dan is huren verstandig. Het kost je minder dan wanneer je een verhuislift koopt, maar je profiteert wel van de voordelen van een goed onderhouden aanhanger verhuislift. Al onze verhuisliften zijn BOVAG-onderhouden, dat geeft je direct de zekerheid die je nodig hebt om de veilige kilometers te maken.

En mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je ons altijd bellen. Daar staan we om bekend. Bekijk referenties van klanten, die de vele voordelen van onze verhuisliften al ontdekten, uit Ede en omstreken.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Heb je een specifiek type verhuislift nodig voor een kort project in de omgeving van Ede? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen. Het is al mogelijk om voor een halve dag om een verhuislift bij ons te huren. Dat is ideaal, want in 15 minuten reis je al van Ede naar ons verhuurbedrijf aan de snelweg. En ook als je klus enkele weken duurt, kun je op ons bouwen. Geef ons je wensen door voor de huur van een verhuislift, dan kijken wij wat we voor je kunnen betekenen. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag beschikbaar.

BOVAG-onderhouden aanhangwagens

We noemden het al even: je krijgt bij ons een verhuislift mee die goed onderhouden is. Volgens de BOVAG-richtlijnen. Onze gepassioneerde, vakbekwame monteurs zorgen er al ruim 25 jaar iedere dag voor dat onze verhuisliften in topconditie de weg op kunnen. We hebben zelfs een eigen keurmeester om de kwaliteit van de verhuisliften te waarborgen. Zo weet je zeker dat je klus of verhuizing van of naar Ede niet stil komt te staan!