Aanhanger huren in Barneveld als ondernemer

Wil je een eenvoudige aanhanger huren in Barneveld, zoals een bakwagen, dan kun je meestal wel in de buurt terecht. Maar wat als je ondernemer bent en een minder alledaagse aanhangwagen nodig hebt voor een tijdelijke periode? Bijvoorbeeld wanneer je eigen aanhanger tijdelijk in de garage staat of om extra werkdrukte in de zomer op te vangen? Dan komt ons brede assortiment BOVAG-onderhouden huuraanhangers goed van pas! Kom je uit Barneveld en ben je op zoek naar een specifieke tijdelijke aanhangwagen zoals een koelwagen of machinetransporter? Bekijk hieronder het aanbod.

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Koelwagen huren voor een evenement in Barneveld?

Heb je een kraam op het Ballonfiësta Barneveld of het Oktoberfest en worden er toch mee bezoekers verwacht dan waar je tot nu toe op gerekend hebt? Of wordt je eigen koelwagen gerepareerd? Dan is een koelwagen huren bij Jekuntmijhuren.nl echt een uitkomst. Wij verhuren koelwagens al vanaf slechts 70 euro per dag. Onze koelwagens hebben afmetingen tot 3 meter in lengte, bij een hoogte van 180 cm en een breedte van 150cm. Al onze huurkoelwagens zijn voorzien van een koelmotor van 1000 Watt, zodat je altijd een perfect gekoelde lading houdt.

Kiepaanhangers voor hoveniers en stratenmakers

Ondernemers zoals hoveniers en stratenmakers huren met regelmaat onze kiepaanhangwagens. Deze bijzonder praktische aanhangers bieden echt een uitkomst wanneer je losse lading zoals grind, stenen of zand moet vervoeren en lossen. De kiepwagens zijn hydraulisch kantelbaar. Ook een driezijdig kippende variant is beschikbaar.

Een glasaanhanger huren in Barneveld

Ben je glaszetter in Barneveld en wil je een extra glasaanhanger huren, dan kun je bij Jekuntmijhuren terecht. Tijdelijke glaswagens kunnen ook ideaal zijn wanneer je als schilder af en toe een raam moet vervangen. Bij ons huur je vanaf € 45,00 al een glaswagen voor een halve dag.

Machinetransporter huren voor de bouw

Werk je in de bouw en heb je een tijdelijke machinetransporter nodig om je shovel, kraan of een (schaar)hoogwerker te vervoeren? Jekuntmijhuren heeft diverse verschillende typen machinetransporters ter beschikking, met een lengte tussen de 3 en 5 meter. Let op: om deze aanhanger te mogen huren heb je een BE-rijbewijs nodig.

Flexibele huurtermijnen en scherpe prijs

Staat je eigen aanhangwagen bij de garage, of heb je een specifiek type aanhanger nodig voor een kort project? Wij zijn flexibel in onze huurtermijnen, dus vanaf een halve dag is het al mogelijk om een aanhangwagen bij ons te huren. Maar ook wanneer je klus enkele weken duurt, doen wij niet moeilijk. Geef het gewoon bij ons aan en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bij ons vind je geen belmenu’s of omslachtige communicatie. Ons credo is dan ook “doen wat je zegt en zeggen wat je doet”.