Een hoogwerker huren in de omgeving Renkum

Een hoogwerker huren in Renkum is als ondernemer echt een uitkomst voor het werken op hoogte. Of je nu een nieuwe dakkapel op een woning plaatst, een renovatieproject van een kerkgebouw uitvoert, of als glazenwasser de ramen van een bedrijfshal wast. Je spaart nog voor een eigen hoogwerker, of je hoogwerker is in reparatie en je hebt tijdelijk een vervanging nodig? Dan is een huur hoogwerker echt een uitkomst voor jouw project in Renkum. Bekijk hieronder alle categorieën hoogwerkers die wij leveren of reserveer direct!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
10/10
160 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Hoogwerker huren in Renkum vanaf € 50,- per dag

Als je een hoogwerker zoekt in Renkum, dan is het aantal verhuurders beperkt. Kijk je wat verder om je heen, dan kom je algauw terecht bij Jekuntmijhuren in Veenendaal. Niet voor niets komen wij naar boven, want wij hebben een uitstekend en uitgebreid assortiment van maar liefst 45 soorten hoogwerkers. Je huurt bij ons al een hoogwerker vanaf €50,- per dag. Wil je deze een halve dag huren, of misschien wel een aantal weken? Overleg het met ons, wij zijn flexibel.

Welke hoogwerkers hebben wij in ons assortiment?

Het assortiment hoogwerkers bestaat uit 10 typen hoogwerkers:

Tot welke werkhoogte gaan onze hoogwerkers?

Voor iedere klus hebben wij de juiste hoogwerker, en daarbij hoort ook een diversiteit aan werkhoogtes. De werkhoogte van onze hoogwerkers varieert van 5.6 meter voor onze kleinste masthoogwerker tot aan maar liefst 33 meter voor onze hoogste spinhoogwerker.

Toonaangevende hoogwerker verhuurder in de regio Utrechtse Heuvelrug-Arnhem

Heb je onze aanhangwagens al eens zien rijden? Of misschien zag je onze hoogwerkers al eens in actie. Dat is geen toeval, wij zijn namelijk toonaangevend in de regio Utrechtse Heuvelrug (Veenendaal, Ede) en Arnhem (Rhenen, Oosterbeek etc). Cluistra / Jekuntmijhuren staat bekend om het deskundige advies en de snelle en meedenkende service. Klanten gaven ons een gemiddelde beoordeling van maar liefst een 9,2! Lees ook onze referenties.

Hoogwerker achter je eigen bus of een autohoogwerker?

Hebben wij je overtuigd en neem je een hoogwerker mee, dan kun je deze achter je eigen auto of bus hangen. Ook kun je een aanhangwagen bij huren, geef dit eenvoudigweg aan bij de reservering. Of misschien heb je al gekozen voor de autohoogwerker, zodat je je eenvoudig van opdracht naar opdracht kunt verplaatsen.

Veiligheid gaat voor alles

Wij beseffen dat werken op hoogte veiligheidsrisico’s met zich meebrengt. Daarom huur je bij ons makkelijk accessoires bij uw hoogwerker, zoals een veiligheidsharnas, pilonnen en extra rijplaten. Wil je weten waarop je moet letten bij het gebruik van een hoogwerker? Lees dan de veiligheidsvoorschriften die wij voor je op een rijtje hebben gezet. Ook krijg je wanneer de hoogwerker geleverd wordt, altijd een uitgebreide briefing over het veilig gebruik van de machine.

Cluistra / Jekuntmijhuren: BOVAG-erkend familiebedrijf

Jekuntmijhuren.nl is 15 jaar geleden in het leven geroepen via Cluistra Aanhangwagens, dat Marien Cluistra 25 jaar geleden oprichtte. Als eerste legde het bedrijf de nadruk op de regio Veenendaal, Ede en Zeist. Ondertussen is de zoon van Marien, Diederik Cluistra mede-eigenaar geworden bij het aanhangerbedrijf en kan ons familiebedrijf inmiddels een veel groter gebied bedienen: we richten ons nu op heel Midden-Nederland. Alle hoogwerkers die wij verhuren worden volgens de BOVAG-eisen onderhouden. Onze monteurs en keurmeester zijn gedegen opgeleid en wij verzekeren je daarmee van een hoogwerker in topstaat.