Welke hoogwerker is het best inzetbaar voor een schilder?

Ben je een professioneel schilder en heb je een hoogwerker nodig voor een klus, dan wil je natuurlijk weten welke het beste is. In dit artikel vertellen we je waar je rekening mee kunt houden.

De beste hoogwerker voor een schilder

We hebben voor iedere (schilder)klus een geschikte hoogwerker in onze vloot. Van telescoophoogwerkers tot spinhoogwerkers. Van hoogwerkers voor binnen tot hoogwerkers voor buiten. Welke hoogwerker je nodig hebt, hangt af van verschillende factoren:

  • Op welke werkhoogte werk je?
  • Op welke ondergrond werk je?
  • Werk je op moeilijk te bereiken plekken?
  • Werk je binnen of buiten?
  • Wat is de verwachte duur van je klus?

Werkhoogte

Sommige schilders werken laag aan de grond, anderen moeten de hoogte in. We hebben tal van ‘hoge’ hoogwerkers. De hoogste hoogwerkers zijn:

Schilders werken met een hoogwerker

Welke hoogwerker je nodig hebt, hangt af van je werkhoogte. Daarbij hebben zowel de laagste als de hoogste hoogwerkers verschillende voordelen en functionaliteiten. Zo is de 26 meter spinhoogwerker, ondanks het grote vermogen, compact: 1 meter breed en 6 meter lang. Dit maakt de hoogwerker erg flexibel. Hij kan eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken komen.

Een van de voordelen van de 4×4 telescoophoogwerker 38 meter is de werkbak, waarin je nog eens maximaal 454 kg kunt meenemen. De reikwijdte van meer dan 25 meter zorgt ervoor dat je over obstakels kunt werken.

Ondergrond

Naast de werkhoogte is ook de ondergrond van belang. Er zijn verschillende soorten schaarhoogwerkers: accu schaarhoogwerkers en diesel schaarhoogwerkers. Elektrische schaarhoogwerkers, ofwel accu schaarhoogwerkers, worden meestal gebruikt voor binnenwerkzaamheden. Diesel schaarhoogwerkers zijn geschikt voor buitenwerkzaamheden of klussen op ruw terrein.

Wij verhuren elf verschillende soorten schaarhoogwerkers. Je kunt onze elektrische schaarhoogwerkers huren vanaf lichte hoogwerkers tot aan robuuste schaarhoogwerkers. Al onze elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie.

Moeilijk te bereiken plekken

Wij verhuren verschillende knikarmhoogwerkers die zichzelf aandrijven op basis van een accu of diesel. Het voordeel van een knikarmhoogwerker is dat deze makkelijk op lastig te bereiken plekken kan komen. De 11 meter zelfrijdende accu knikschuifarm hoogwerker, bijvoorbeeld, heeft een werkhoogte van 10,89 meter en een reikwijdte van 6,25 meter. Hierdoor kom je overal bij!

Een éénpersoonshoogwerker is ook geschikt voor schilderklussen waarbij je te maken hebt met moeilijk te bereiken plekken. Bovendien kan deze hoogwerker eenvoudig achterin een bus of aanhangwagen vervoerd worden.

Binnen of buiten

Is jouw werkplek binnen of buiten? Elektrische hoogwerkers stoten geen gassen uit en maken minder geluid, daardoor zijn ze geschikt voor schilderklussen binnen. Een rupshoogwerker leent zich daarentegen perfect voor buitenwerkzaamheden. Je kunt de rupshoogwerker op verschillende bodems gebruiken: drassig, zacht of ruw terrein. De knikschuifarm maakt het compact en flexibel.

Verwachte duur

Wil je als schilder een hoogwerker huren, dan is het ook slim om te kijken naar de verwachte duur van een schilderklus. Heb je een halve dag een hoogwerker nodig? Of eerder een hele week? Op onze website vind je snel of de gewenste hoogwerker beschikbaar is. Als dat niet het geval is, kijken we graag met je mee naar een geschikt alternatief. Van masthoogwerkers tot telescoophoogwerkers: je vindt hier al onze hoogwerkers.

Wil je direct meer informatie over onze machines of service? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Op zaterdag zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur bereikbaar op dat nummer.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten