Wat is de hoogste hoogwerker?

Heb je een hoogwerker nodig voor jouw klus? Er komen steeds betere en hogere machines op de markt. Dat betekent dat wij ons aanbod kunnen uitbreiden én ons materiaal vernieuwen. Wij zetten de meest recente en ‘hoogste’ hoogwerkers uit ons assortiment op een rij: van ‘klein’ naar groot.

25 meter auto telescoop hoogwerker

We breiden graag ons aanbod van autohoogwerkers uit, daarom schaften we een 25 meter auto telescoop hoogwerker aan. Deze hoogwerker heeft een maximale werkhoogte van 25 meter en een hefvermogen van 250 kg. De werkbak van deze hoogwerker heeft een afmeting van 1,4 bij 0,7 meter en kan naar beide kanten draaien.

De machine stempelt automatisch af en kan naar wens met afwijkende uitschuiflengtes van iedere stempel worden gebruikt. De meetapparatuur zorgt ervoor dat je veilig kunt blijven werken door automatisch het bereik af te stemmen op de stempelsituatie.

26 meter spinhoogwerker

De 26 meter spinhoogwerker is dankzij een werkhoogte van 25,8 en een reikwijdte van 13,8 meter een populaire machine. Dat was voor ons genoeg reden om nog een extra machine aan te schaffen: de Hinowa Lightlift 26.14 Performance.

De Performance series van Hinowa hebben een capaciteit van 230 kg. Ook de combinatie van compacte afmetingen en het grote bereik zorgen ervoor dat deze machines breed inzetbaar zijn. Ondanks het grote vermogen van deze hoogwerker blijft het een compacte machine van 1 meter breed en 6 meter lang. Daarnaast is de spinhoogwerker erg flexibel en kan hij eenvoudig op moeilijk te bereiken plekken komen.

28 meter telescoophoogwerker 4×4

Deze 28 meter telescoophoogwerker 4×4 is een van de hoogste hoogwerkers is ons assortiment. Deze diesel telescoophoogwerker heeft een werkhoogte van maar liefst 28 meter. Deze compleet nieuwe telescoophoogwerker heeft unieke eigenschappen, waardoor je jouw werk zo snel mogelijk kunt voltooien.

Niet alleen het uitzonderlijk grote werkgebied, maar ook de zeer compacte afmeting, het lage gewicht en een laag brandstofverbruik maken deze telescoophoogwerker populair. Bovendien heeft deze hoogwerker 350 kg hefvermogen in een korf van maar liefst 2,44 breed.

33 meter spinhoogwerker

Spinhoogwerkers bieden steeds meer capaciteit. De nieuwe 33 meter machine is op dit moment één van de grootste in zijn klasse. Om onze klanten deze capaciteit te kunnen bieden, hebben wij deze machine aangeschaft. De maximale werkhoogte is 33 meter met een hefcapaciteit van 230 kg. En dat bij een maximale reikwijdte van 16,5 meter vanuit het hart van de machine.

In transportstand is de lengte nog maar 5,8 meter (zonder werkbak) en net geen 2 meter hoog. De transportbreedte is maar 1,3 meter (zonder werkbak), zodat deze machine op veel locaties kan komen, zowel binnen als buiten.

(Tekst gaat verder onder de video)

Zelfrijdende 4×4 telescoophoogwerker 38 meter

De voordelen van deze 4×4 telescoophoogwerker 38 meter? Je kunt er niet alleen op een hoogte van 38 meter werken, maar ook nog eens maximaal 454 kg meenemen in de werkbak. De reikwijdte van meer dan 25 meter zorgt ervoor dat je over obstakels kunt werken.

De vier-wielbesturing zorgt ervoor dat machine eenvoudig te positioneren is. De 230 V generator maakt het mogelijk op gereedschap op netvoeding op hoogte te gebruiken. Bekijk hier ons complete assortiment van telescoophoogwerkers.

43 meter telescoophoogwerker

De hoogte hoogwerker? Dat is deze 43 meter telescoophoogwerker, waarmee geen klus te gek is. Deze hoogwerker biedt een werkhoogte van 43,3 meter! Deze machine leent zich perfect voor wanneer je over de rand van een gebouw of constructie moet werken. Dat komt door de draaibare jib, waardoor je over obstakels heen kunt werken,

Door het draaien van de werkbak kan je met deze machine vrijwel over komen. De 230 V generator zorgt er bovendien voor dat gereedschap met netvoeding kan worden gebruikt, zonder onveilige situaties waarbij een verlengsnoer naar beneden hangt.

Van masthoogwerkers tot telecsoophoogwerkers: je vindt hier al onze hoogwerkers. Wil je direct meer informatie over onze machines of service? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Op zaterdag zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur bereikbaar op dat nummer.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten