1 afbeeldingen

Nieuw: Telescoophoogwerker 28 meter 4×4

Nieuw in ons verhuuraanbod: een diesel telescoophoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 28 meter. Als je op zoek bent naar een telescoophoogwerker die over een groot werkgebied beschikt, lees dan gauw verder.

Unieke eigenschappen

De telescoophoogwerker 28 meter 4×4 is een compleet nieuwe telescoophoogwerker met unieke eigenschappen waardoor je jouw werk zo snel mogelijk kunt voltooien. Deze unieke eigenschappen zijn onder andere:

  • Uitzonderlijk groot werkgebied
  • Zeer compacte afmetingen
  • Laag gewicht
  • Laag geluidsniveau en brandstofverbruik
  • 350kg hefvermogen in een korf van maar liefst 2,44 breed
  • X/Y-functie, ideaal voor glazenwassers om volgens een vaste rechte lijn naar beneden te werken
  • 230V-stroom in de werkbak dmv generator
  • Uitschuifbare JIB voor een beter bereik van lastige plaatsen
  • Dieselmotor Manitou 280 TJ
  • De hoogste werkhoogte van de serie (28 meter)

Geschikt voor alle terreinen

De Manitou 280 TJ telescoophoogwerker beschikt over brede banden met 4×4 wielaandrijving. Deze telescoophoogwerker heeft daarnaast een goede bodemvrijheid waardoor hij gemakkelijk over hindernissen kan rijden. Dit maakt deze telescoophoogwerker geschikt voor alle terreinen.

Product van het Jaar 2012

Manitou heeft in Rome een award gekregen voor de Manitou 280 TJ. Deze telescoophoogwerker werd door de IAPA in de categorie ‘selfpropelled platforms’ (zelfrijdende hoogwerkers) uitgeroepen tot Product van het Jaar 2012.

IAPA staat voor International Awards for Powered Acces en de awards worden jaarlijks uitgereikt in meerdere categorieën. De jury was onder de indruk van de kwaliteit en bovenal van de indrukwekkende techniek van de nieuwe hoogwerker. Deze hoogwerker kan op veel locaties en voor veel werkzaamheden worden ingezet.

De Manitou 280 TJ telescoophoogwerker huren

De Manitou 280 TJ telescoophoogwerker kun je huren voor € 360,- voor een halve dag en € 380,- voor een hele dag. Deze bedragen zijn exclusief 21% BTW. Lees meer over deze telescoophoogwerker of neem contact met ons op voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten