3 afbeeldingen

Nieuwe 25 meter autohoogwerker met veel bereik

Een hoogwerker is bedoeld om met één of meerdere personen op hoogte te kunnen werken. Omdat de omstandigheden van iedere klus anders zijn, is niet ieder type hoogwerker voor iedere situatie geschikt. Daarom hebben wij een breed aanbod van hoogwerkers met specifieke eigenschappen. Een mooi voorbeeld zijn onze autohoogwerkers. Deze zijn vooral bedoeld voor klanten die op meerdere locaties per dag een hoogwerker nodig hebben. Om aan deze vraag te blijven voldoen hebben we een nieuwe 25 meter auto telescoop hoogwerker aan ons assortiment toegevoegd.

Autohoogwerkers

Een autohoogwerker is een hoogwerker die op het chassis van een bestelwagen is gemonteerd. De machine wordt bediend door middel van een hydraulisch systeem dat wordt gevoed door de motor van de bestelwagen. Het grote voordeel van dit type hoogwerker is dat hiervoor slechts een geldig (Nederlands) B-rijbewijs nodig is. Vanwege het gemakt van het zelf rijden, is de machine bovendien uitermate geschikt voor klanten die op meerdere locaties per dag een hoogwerker nodig hebben. De meeste andere typen hoogwerker moeten op een aanhangwagen worden vervoerd. Of zelfs met de vrachtwagen door ons op locatie worden gebracht.

Nieuwe 25 meter auto telescoop hoogwerker

Om ons aanbod van autohoogwerkers uit te breiden, hebben wij een nieuwe machine aangeschaft. Het gaat om een 25 meter auto telescoop hoogwerker. Deze heeft een maximale werkhoogte van 25 meter en een hefvermogen van 250 kg. Wanneer er slechts een hefvermogen van 100 kg nodig is, is het bereik vanuit het hart van de machine meer dan 19 meter! De werkbak heeft een afmeting van 1,4 bij 0,7 meter en is draaibaar naar beide zijden. De machine stempelt automatisch af en kan naar wens met afwijkende uitschuiflengtes van iedere stempel worden gebruikt. De meetapparatuur zorgt ervoor dat er veilig gewerkt kan blijven worden door automatisch het bereik af te stemmen op de stempelsituatie.

25 meter autohoogwerker huren

Heb je meerdere klussen op één dag waarbij een hoogwerker moet worden toegepast? Of heeft de medewerker die gepland staat slechts een B-rijbewijs? Kom dan de 25 meter autohoogwerker huren zodat iedere klus kan worden geklaard. Bovendien ben je niet afhankelijk van onze transportservice.

Voor meer informatie over onze 25 meter autohoogwerker kun je hier klikken. Of neem contact  met ons op om de 25 meter autohoogwerker te reserveren.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten