5 afbeeldingen

Nieuw: onze grootste hoogwerker tot nu toe: 43 meter telescoophoogwerker

Je kent het wel, is overal aan gedacht om de klus te klaren, blijkt de hoogwerker niet toereikend te zijn. Of het de werkhoogte wordt wel gehaald, maar moet de machine steeds naar beneden om te verrijden. Of het werk bevindt zich in een rare hoek waar de werkbak niet kan komen. Kortom, soms is een flexibele hoogwerker met groot bereik nodig. Daarom hebben we de 43 meter zelfrijdende telescoophoogwerker aan onze verhuurvloot toegevoegd. Inclusief draaibare jib voor een flexibel bereik.

43 meter werkhoogte en draaibare jib

De nieuwe hoogwerker biedt een werkhoogte van 43,3 meter. Dit lijkt veel, maar het blijkt dat onze klanten te maken krijgen met werkzaamheden die op deze hoogte moeten worden uitgevoerd. Ook komt het voor dat er over de rand van een gebouw of constructie moet worden gewerkt. Dan is een draaibare jib de oplossing omdat de werkbak over een obstakel heen kan worden gebruiken. Door het draaien van de werkbak kan men met deze machine vrijwel over komen. De 230 V generator zorgt er bovendien voor dat gereedschap met netvoeding kan worden gebruikt, zonder onveilige situaties waarbij een verlengsnoer naar beneden hangt.

JLG 1350SJP

De nieuwe machine is het 1350SJP model van JLG. Dit gerenommeerde merk is niet alleen wereldleider op de markt van hoogwerkers, maar heeft ook al meer dan 50 jaar ervaring. Dit specifieke model heeft een aantal belangrijke functies die het gebruik makkelijker en prettiger maken. Zo zijn de assen uitschuifbaar tot een breedte van 3,85 meter zodat de machine een stabiele basis heeft. De zelfrijdende machine met 4-wielbesturing is ondanks zijn afmetingen verrassend eenvoudig te positioneren. Ook heeft de machine niet alleen een werkhoogte van 43,3 meter, maar ook een reikwijdte van ruim 25 meter. Door de draaibare jib kan er eenvoudig om obstakels heen worden gewerkt.

43 meter telescoophoogwerker huren

Heeft u een opdracht waarbij niet alleen de hoogte belangrijk is, maar zijn er ook obstakels op die hoogte? Dan kunt u bij ons deze krachtige telescoophoogwerker met groot bereik huren. De machine wordt door ons op locatie gebracht waarbij u van onze chauffeur instructie krijgt om de machine te bedienen.

Voor meer informatie of reserveren van de 43 meter telescoophoogwerker, klik hier.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten