Welke hoogwerker is het best inzetbaar voor een glazenwasser?

Ben je professioneel glazenwasser en heb je een hoogwerker nodig, dan wil je natuurlijk weten welke het meest geschikt is voor jouw klus. In dit artikel vertellen we je waarmee je rekening kunt houden.

De beste hoogwerker voor een glazenwasser

Van rupshoogwerkers tot telescoophoogwerkers: wij hebben tal van hoogwerkers beschikbaar. Zowel hoogwerkers voor binnen als hoogwerkers voor buiten, zodat je alle kozijnen, gevels en ramen van appartementen, tussenwoningen, hoekwoningen en vrijstaande woningen kunt bereiken. Welke hoogwerker je als glazenwasser nodig hebt, hangt af van verschillende factoren:

  • Werkhoogte: de werkhoogte van een flatgebouw of een rijtjeswoning verschilt.
  • Ondergrond: werk je in een portiek of staat je hoogwerker buiten op het zand, grind of gras?
  • Bereikbaarheid: kun je de kozijnen en ramen makkelijk bereiken?
  • Binnen of buiten: moet je een gevel schoonmaken of de binnenkant van een galerij?
  • Duur: wat is de verwachte duur van een klus?

Werkhoogte

We hebben verschillende ‘hoge’ hoogwerkers, zoals telescoophoogwerkers van 16 meter tot 43 meter. Moet je écht de hoogte in, bijvoorbeeld voor een flatgebouw, dan kun je deze hoogwerkers huren:

Voor iedere glazenwasser een hoogwerker

Welke hoogwerker je nodig hebt, hangt af van je werkhoogte. Daarbij hebben zowel de laagste als de hoogste hoogwerkers verschillende voordelen en functionaliteiten. Het voordeel van telescoophoogwerkers is de uitschuifbare telescopische arm. Hierdoor kun je op moeilijk te bereikbare plaatsen komen. Denk aan een appartementencomplex dat omringd is door water. De reikwijdte is hierbij van belang.

glazenwasser met hoogwerker

Ondergrond

Niet alleen de werkhoogte heeft invloed op het type hoogwerker, maar ook de ondergrond. We hebben verschillende schaarhoogwerkers: accu schaarhoogwerkers en diesel schaarhoogwerkers. Elektrische schaarhoogwerkers, ofwel accu schaarhoogwerkers, worden meestal gebruikt voor binnenwerkzaamheden. Diesel schaarhoogwerkers zijn geschikt voor buitenwerkzaamheden of klussen op ruw terrein.

Wij verhuren elf verschillende soorten schaarhoogwerkers. Je kunt onze elektrische schaarhoogwerkers huren vanaf lichte hoogwerkers tot aan robuuste schaarhoogwerkers. Al onze elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie en hebben een groot werkplateau. Werk je alleen of samen? Of heb je veel materiaal mee te nemen? Dan is het goed om rekening te houden met de ruimte die een werkplateau biedt.

Drassig of zacht terrein

Ook de rupshoogwerker is handig wanneer je zowel de hoogte in moet als rekening moet houden met de ondergrond. Dankzij de rupsbanden beweegt een rupshoogwerker goed op drassig, ruw én zacht terrein. De knikschuifarm maakt deze hoogwerker compact en flexibel.

Moeilijk te bereiken plekken

Een telescoophoogwerker is handig wanneer je te maken hebt met water, maar een mast hoogwerker leent zich perfect voor glazenwassen in overdekte winkelcentra en het wassen van ramen in een atrium, een open ruimte in een gebouw of woning.

We verhuren ook verschillende knikarmhoogwerkers, zowel knikarmhoogwerkers die zichzelf aandrijven op basis van een accu als op diesel. Ze zijn niet alleen ideaal voor glazenwassers, maar ook voor installateurs en hoveniers. Deze hoogwerkers zijn populair onder glazenwassers:

Binnen of buiten

Moet je binnen of buiten glazen en kozijnen wassen? Elektrische hoogwerkers stoten geen gassen uit en maken minder geluid, daardoor zijn ze geschikt voor binnen. Ook een hoogwerker voor één persoon is ideaal wanneer je werkzaamheden binnen moet uitvoeren. Bovendien kan de eenpersoons hoogwerker eenvoudig achterin een bus of op de aanhangwagen vervoerd worden.

Verwachte duur

Wil je als glazenwasser een hoogwerker huren, dan is het ook slim om te kijken naar de verwachte duur van een klus. Heb je een halve dag een hoogwerker nodig? Of eerder een hele week?

Op onze website vind je snel of de gewenste hoogwerker beschikbaar is. Als dat niet het geval is, kijken we graag met je mee naar een geschikt alternatief. Van trax telescoophoogwerkers tot autohoogwerkers: je vindt hier al onze hoogwerkers.

Wil je direct meer informatie over onze machines of service? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Op zaterdag zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur bereikbaar op dat nummer.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten