Een aanhanger huren in Veenendaal

Voor de verhuur van een aanhanger in Veenendaal is Jekuntmijhuren jouw adres. Je huurt bij ons uiteenlopende aanhangwagens, zowel voor privégebruik als voor ondernemers. Of je nu gaat verhuizen, of de aanhanger af en toe extra nodig hebt voor je bouwbedrijf. Onze aanhangwagens zijn altijd perfect onderhouden volgens de BOVAG-richtlijnen. Van koelwagen tot motoraanhanger, machinetransporter en autoambulance. Selecteer hieronder de huur aanhangwagen voor jouw bedrijf in de buurt van Veenendaal. Of natuurlijk voor thuisgebruik. Neem voor advies even contact met ons op!

Deze ondernemers uit de regio gingen je voor:

4.9/5
21 Google reviews
9.7/10
158 Kiyoh reviews

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten

Topkwaliteit aanhangers huren in Veenendaal

Onze huur aanhangers vind je aan de Rondweg-West in Veenendaal, op industrieterrein de Compagnie. In de regio staat Jekuntmijhuren bekend om service, kwaliteit, en flexibele huurtermijnen. Zoals onze klanten zelf zeggen: “Altijd goede ervaring, nette karren voor een redelijke prijs”. Lees meer referenties van klanten uit de buurt.

Wat hang jij aan je bedrijfswagen?

Elke ondernemer heeft andere wensen voor zijn aanhangwagen. Want vers gekoelde vis vervoeren vereist weer andere eigenschappen van de aanhanger dan graafmachines transporteren of glasbokken verplaatsen. Als specialist in aanhangwagens hebben wij voor iedereen hierin een passend advies. Bij de aanhanger huur je ook eenvoudig accessoires als een set sjorbanden en een meubelhondje. Een aanhangerslot en verloopstekker leveren wij standaard bij elke aanhangwagen.

Flexibele huurtermijnen

Wil je de aanhanger voor een dagje huren of liever voor een paar weken? Dit is allemaal mogelijk bij Jekuntmijhuren. Wij zijn hierin flexibel: uit ervaring weten we dat een klus of project soms in de praktijk wat langer uitvalt dan gepland. Het kan dus zo zijn dat je de aanhanger een dagdeel of zelfs enkele dagen langer wilt aanhouden. Gelukkig doen wij daar meestal niet zo heel moeilijk over. Bel ons gewoon even, en wij proberen het zo te plannen dat je de aanhangwagen nog even mag houden.

Verhuizen of werken op hoogte? Jekuntmijhuren.nl!

Niet alleen verhuren we bij Jekuntmijhuren allerhande aanhangwagens, wij leveren ook BE-combinaties voor de zwaardere vervoersklussen. Let wel op dat u een BE-rijbewijs nodig heeft voor het besturen hiervan. Daarnaast verhuren wij verhuisliften en hoogwerkers. Heb je dus binnenkort een klus op hoogte of een verhuizing, denk dan ook eens aan ons!

BOVAG-erkend familiebedrijf

De familie Cluistra is 25 jaar geleden al gestart met de verkoop van aanhangwagens. Door jarenlange ervaring is uit Cluistra Aanhangwagens de verhuurtak ‘Jekuntmijhuren’ ontstaan, onder leiding van Diederik Cluistra. Lees meer over ons team van bevlogen, betrouwbare en vakkundige monteurs en keurmeester. Al 25 jaar werken wij volgens de richtlijnen van de BOVAG. U kunt er dus van op aan dat onze aanhangwagens altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voldoen. En uw klus in Veenendaal niet zomaar stil komt te staan!