Accu hoogwerker huren? Dit zijn de voordelen

In ons assortiment vind je niet alleen schaarhoogwerkers die op diesel werken, maar ook op accu. Wil je een elektrische schaarhoogwerker huren? Wij sommen de voordelen voor je op.

Hoogwerker op basis van accu

Een elektrische schaarhoogwerker noemen we ook wel een ‘hoogwerker met accu’ en gaat verticaal de hoogte in. Deze hoogwerkers lenen zich perfect voor het installeren van elektra aan plafonds of het schilderen van kantoorpanden met meerdere verdiepingen. Wij hebben verschillende soorten schaarhoogwerkers die zichzelf aandrijven op basis van een accu of elektromotor. Dit zijn ze:

Accu hoogwerker: mini, smal of compact

Doordat de hoogwerkers zo compact zijn, zijn ze ideaal voor transport achter een auto of werkbus. Maar wat maakt een hoogwerker met accu ‘mini’, ‘smal’ of ‘compact’? Het verschil tussen de schaarhoogwerkers is de afmeting. Onder ‘mini’ verstaan wij hoogwerkers van 6 meter. Deze hoogwerker is maar 78 cm breed en past daardoor door vrijwel iedere deur.

Het verschil tussen ‘compact’ en ‘smal’ is de transportlengte. Om een voorbeeld te geven: 8 meter schaarhoogweker (compact) en 8 meter schaarhoogwerker (smal) zijn beide even hoog, maar de transportlengte verschilt. Zo heeft de 8 meter schaarhoogwerker (compact) een transportlengte van 1.82 meter en de 8 meter schaarhoogwerker (smal) een transportlengte van 2.45 meter.

De voordelen van accu voor hoogwerker

Al onze elektrische schaarhoogwerkers zijn van het merk Genie en kun je zowel binnen al buiten inzetten. Deze hoogwerkers staan bekend om de compactheid: ze kunnen manoeuvreren op krappe werkplekken. Daarnaast zijn de hoogwerkers op basis van accu productief en efficiënt. Ze bieden volop werkruimte voor grotere ladingen en meer werknemers.

Wil je een elektrische hoogwerker inzetten op ruw terrein? Ook dat is mogelijk met deze schaarhoogwerkers. Ze hebben klimvermogen en snelheid. Ideaal voor grote buitenklussen waar je platformwerkruimte nodig hebt! Zo is de allerkleinste met zes meter al geschikt voor twee personen en gereedschap.

  • Compact
  • Grote werkruimte
  • Hoge productiviteit
  • Sterk klimvermogen
  • Snelheid

Accu hoogwerker huren?

Wil je een elektrische schaarhoogwerker huren? Maak je keuze in het overzicht op deze pagina. Stel jezelf de volgende vragen om een keuze te maken:

  • Hoeveel hefcapaciteit heeft de hoogwerker nodig?
  • Hoeveel meter werkhoogte heeft de hoogwerker nodig?
  • Zijn er obstakels waarmee ik rekening moet houden?

Heb je een vraag over de verhuur van een accu hoogwerker? Stel ‘m gerust! Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Mail je liever? Dat kan ook: verhuur@cluistra.com.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten