Koelaanhanger huren? Dit zijn de voordelen

Het is geen verrassing: producten die kunnen bederven, bewaar je het beste in de koelkast. Maar wat doe je wanneer je catering op locatie mag verzorgen en je auto te weinig ruimte biedt? Een koelaanhanger leent zich perfect voor die situatie (en vele andere)!

Koelaanhangers zijn ideaal voor:

  • Bedrijfsfeestjes
  • Braderieën
  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • Openingen
  • Evenementen

Koelwagen of koelhanger?

Wat is het verschil tussen een koelwagen en een koelhanger? Een koelwagen is een soort bestelwagen waarmee je producten op de juiste temperatuur kunt vervoeren. Het heeft een ingebouwd koelsysteem. Een koelaanhanger is een aanhangwagen met koelruimte. Een aanhanger kun je loskoppelen van je auto of bestelwagen en van binnenuit verlichten.

Wat koelwagens en aanhangers gemeen hebben? Zowel een koelwagen als een koelaanhanger kun je op slot zetten.

Koelaanhanger is makkelijk af te koppelen

Dat is direct een voordeel tegenover een koelwagen. Je kunt een bestelwagen niet ‘afkoppelen’, waardoor je met loze ruimte blijft rijden wanneer je de producten uitgeladen hebt. Een koelaanhanger kun je van je wagen afkoppelen wanneer je de koelruimte niet meer nodig hebt.

Koelaanhangwagens zijn niet alleen praktisch voor cateraars, maar ook voor marktkooplieden en snackbareigenaren. Ook standhouders gebruiken onze koelaanhangers graag. Met een koelaanhangwagen vervoer je gemakkelijk dranken, zoals wijn en bier. De koelaanhangers zijn voorzien van bindrails en drukstangen. Daarmee kun je je lading goed vast zetten.

Koelaanhanger huren of kopen

Twijfel je tussen een koelaanhanger huren of kopen? Het huren van een koelaanhangwagen heeft verschillende voordelen. De vraag is hoe vaak je een koelaanhanger nodig hebt: dagelijks, wekelijks of maandelijks? Of een paar keer per jaar? Je kunt een koelaanhanger huren om opslag te besparen, zeker wanneer je maar een enkele keer gekoelde producten moet vervoeren.

Ben je een slager of poelier? Een koelaanhangwagen verhuren is ook handig wanneer je koelwagen of ‘vaste’ koelcel kapot is en je wil voorkomen dat producten bederven. Zo houd je eten en drinken koel, totdat je koelwagen of koelcel gemaakt is.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Koelaanhanger huren via Jekuntmijhuren.nl
Koelaanhanger huren via Jekuntmijhuren.nl.

Koelen tot 0 °C

Het voordeel van een koelaanhanger is dat je binnen een paar uur ‘operationeel’ bent. Je kunt de temperatuur van de mobiele koeling zelf regelen: tussen de 0 °C en de 20 °C. Je kunt een koelaanhanger niet onderweg koelen, wel vooraf. Hiervoor moet de aanhanger op het netstroom aangesloten zijn.

Kosten besparen met een koelaanhanger

Een koelaanhanger is niet alleen praktisch wanneer je geen ruimte hebt voor een koelwagen of wanneer je koelcel kapot is, maar het is bovendien kostenbesparend. Een koelaanhangwagen huren is voordeliger dan een koelwagen kopen, zeker wanneer je een koelaanhanger weinig gebruikt.

Wij verhuren drie verschillende koelaanhangers:

  1. Enkelasser koelwagen klein
  2. Enkelasser koelwagen groot
  3. Tandemasser koelwagen

Koelaanhangwagen: B-rijbewijs of BE-rijbewijs?

Alle koelaanhangwagens zijn geïsoleerd en uitgerust met een 1000W (230 volt) koelmotor. Ze variëren tussen de 1500 en 2700 kg. Voor een tandemasser koelwagen heb je een BE-rijbewijs nodig. Voor de enkelasser koelwagens heb je een B-rijbewijs nodig, afhankelijk van het gewicht van het voertuig en de koelwagen samen. Dit mag maximaal 3500 kg zijn. Houd hierbij ook rekening met het maximale trekgewicht van je auto of bestelwagen. Op de site van RDW vind je meer over het trekgewicht.

Koelaanhangers reserveren

Weet je wanneer en hoe lang je een koelaanhanger wil huren? Wij werken met flexibele huurtermijnen. Het maakt niet uit of je een koelaanhanger een paar weken nodig hebt of een paar uur. Wil je precies weten wat het kost per type aanhanger? Kijk dan op deze pagina voor een handig overzicht. Hier vind je ook meer informatie over afmetingen en laadvermogen per mobiele koelwagen.

Wil je een koelaanhanger huren en op locatie laten bezorgen? Dat kun je aangeven bij je reservering. Naast flexibele huurtermijnen bieden wij ook service. Hoewel wij garant staan voor producten van topkwaliteit kan een storing aan jouw gehuurde aanhangerhoogwerker of verhuislift voorkomen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met jouw klus.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten