Wat kun je doen bij storing aan een gehuurd product?

Hoewel wij garant staan voor producten van topkwaliteit kan een storing aan jouw gehuurde aanhanger, hoogwerker of verhuislift voorkomen. Dat vinden we heel vervelend en lossen we graag zo snel mogelijk op, zodat jij weer door kan met jouw klus. In dit artikel vertellen we je wat je kunt doen bij storing aan onze gehuurde producten.

We testen en keuren al onze aanhangers, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers om de kans op een mankement te verkleinen. Toch kan het voorkomen dat je storing krijgt. Wanneer je merkt dat een aanhangwagen of een van onze andere producten niet naar behoren werkt, mag je ons altijd bellen. Soms is een probleem al te verhelpen met telefonisch contant.

Mail een foto van de situatie

Vind je het lastig om de situatie uit te leggen? Het is voor ons ook prettig wanneer je foto’s maakt en deze naar ons mailt. Hierdoor hebben we een goed beeld van de situatie. Ook dan overleggen we direct hoe we de situatie kunnen oplossen. Daar streven we altijd naar, een oplossing. Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Reparatie op locatie

Omdat iedere situatie anders is, hebben we geen kant-en-klare oplossing. We overleggen altijd met jou wat de beste oplossing is. Dat kan betekenen dat we direct naar je toe komen met een gelijkwaardig product. Of een product dat nog beter aansluit bij jouw wensen. Het is ook mogelijk dat we op locatie een (kleine) reparatie uitvoeren. Hoe dan ook zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk weer door kunt met jouw project.

Zo zijn wij te bereiken

Heb je onverhoopt een storing aan een van onze gehuurde producten? Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Op zaterdag zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur bereikbaar op dat nummer. Je kunt foto’s mailen naar verhuur@cluistra.com. Heb je andere vragen over onze producten of service? Stel ze gerust.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten