6 afbeeldingen

Hoogwerker nodig? Dit is onze werkwijze van reserveren tot afleveren

Heb je een hoogwerker nodig als particulier of voor professioneel gebruik? Ons assortiment hoogwerkers is groot. Hierdoor is er altijd een hoogwerker naar keuze beschikbaar. Weet je niet precies welke hoogwerker voor jou de beste keuze is? In dit artikel vertellen we je hoe wij werken: van reserveren tot afleveren. 

Wil je een hoogwerker huren, dan zijn er een aantal manieren om de hoogwerker van jouw voorkeur te reserveren:

  1. Online reserveren
  2. Telefonisch reserveren

Online een hoogwerker huren

Stel: je hebt een eenpersoonshoogwerker nodig om installatie- of schoonmaakwerkzaamheden op moeilijk te bereiken plekken uit te voeren. Wanneer je klikt op de categoriepagina verschijnen de beschikbare hoogwerkers op die categorie, zoals de 5,6 meter masthoogwerker.

Op de productpagina tonen wij niet alleen productinformatie, maar ook verhuurprijzen. Weet je zeker dat deze hoogwerker geschikt is voor jouw klus, dan kun je hem direct online reserveren. Je kunt onze hoogwerkers halen of brengen van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 18.00 uur. Op zaterdag tussen 07.30 en 17.00 uur.

Beschikbaarheid van hoogwerkers

Wanneer je de gewenste hoogwerker online reserveert, laten wij direct zien of deze beschikbaar is. Als dat niet het geval is, helpen we je graag aan een geschikt alternatief. Is de gewenste hoogwerker beschikbaar, dan kun je eenvoudig aangeven hoelang je hem wilt reserveren. Wij verhuren al hoogwerkers vanaf een halve dag.

Bij het reserveren van jouw hoogwerker naar keuze tonen wij ook benodigde accessoires, zoals veiligheidsharnassen, kunststof rijplaten en pilonnen. Het is ook mogelijk om een aanhanger te reserveren bij jouw aanvraag.

Afleveren of ophalen van hoogwerkers

Wil je de gewenste hoogwerker op locatie laten bezorgen? Dat is mogelijk. Daarvoor hoef je alleen jouw afleveradres in te vullen. Zo kunnen wij een inschatting maken van de werksituatie en -ruimte om eventueel oponthoud te voorkomen.

Wil je de hoogwerker zelf ophalen? Dat kan aan de Rondweg-west 242 in Veenendaal. Wij zorgen ervoor dat de door jou gereserveerde hoogwerker voor je klaar staat. Afhankelijk van het type hoogwerker heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig om deze te vervoeren. Dit vermelden wij op de productpagina van iedere hoogwerker.

Telefonisch een hoogwerker huren

Weet je niet precies welke hoogwerker bij jouw klus past? Of is het gewenste type niet beschikbaar en zoek je een geschikt alternatief? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Om er zeker van te zijn dat je jouw klus direct kunt uitvoeren, vragen wij altijd waarvoor je een hoogwerker inzet.

Voor iedere klus hebben wij een geschikte hoogwerker. Om je een idee te geven van de functionaliteiten, delen wij een beknopte omschrijving. Uitgebreide productomschrijving vind je op de productpagina van de hoogwerker naar keuze.

Schaarhoogwerkers

Een schaarhoogwerker is vooral praktisch wanneer je alleen recht omhoog moet. Voor werkzaamheden binnen raden wij een elektrische schaarhoogwerker aan, voor buiten een diesel schaarhoogwerker.

Telescoophoogwerkers

Vereist jouw klus zowel werkzaamheden waarvoor je zowel omhoog als horizontaal moet? Dan is een telescoophoogwerker een geschikte keuze.

Knikarmhoogwerkers

Het voordeel van een knikarmhoogwerker is dat je niet alleen in de breedte kunt werken, maar je kunt ook óver bepaalde objecten heen. Zoals een balkon; handig wanneer je ramenwasser bent. Wij hebben zowel accu knikarmhoogwerkers als diesel knikarmhoogwerker.

Spinhoogwerkers

Heb je een compact toestel nodig omdat je bijvoorbeeld door deuropeningen moet? Daar leent een spinhoogwerker zich voor.

Autohoogwerkers

Moet je meerdere hoogtewerken uitvoeren? Dan is een autohoogwerker ideaal. Een autohoogwerker is een hoogwerker die op het chassis van een bestelbus of lichte vrachtwagen is gemonteerd. Het grote voordeel hiervan is dat iedereen met een B-rijbewijs de machine mee mag nemen.

Aanhanghoogwerker

Voor schilder- en snoeiwerkzaamheden is een aanhanghoogwerker geschikt. Deze kun je zelf ophalen wanneer je een wagen met trekhaak hebt.

Voor elke klus een hoogwerker

Wanneer je een hoogwerker bij ons huurt, vragen wij niet alleen voor welke werkzaamheden je de hoogwerker inzet, maar ook in welke werksituatie. Dit maakt het makkelijker om te bepalen welke hoogwerker bij jouw werkzaamheden past. Moet je over objecten reiken, zoals een balkon of een schuur? Of is het juist belangrijk om zo min mogelijk ruimte in beslag te nemen, zoals langs een drukke weg?

Inschatting van werksituatie

Om een inschatting te maken van jouw werksituatie hebben wij jouw adresgegevens nodig van de locatie. Hierdoor kunnen wij de situatie goed inmeten. Heb je foto’s van je werksituatie, deel ze dan met ons. Dat maakt het nog makkelijker om een schets te maken van jouw werkomgeving.

Met alle informatie weten we precies welke hoogwerker jij nodig hebt. Dan is het alleen nog de vraag of je deze wilt laten bezorgen op locatie of bij ons komt afhalen aan de Rondweg-west 242 in Veenendaal. Dan zorgen wij ervoor dat jouw hoogwerker naar keuze voor je klaar staat op het afgesproken tijdstip en datum.

Ophalen van hoogwerker

Kom je de hoogwerker zelf ophalen in Veenendaal? Afhankelijk van het type hoogwerker dat je huurt, heb je een B-rijbewijs of BE-rijbewijs nodig. Dit vermelden wij op de productpagina van iedere hoogwerker of vermelden we tijdens ons telefoongesprek.

Wil je alvast een impressie van hoe wij een hoogwerker afleveren? Bekijk dan de video van onze 33 meter spinhoogwerker.

 

Goede hoogwerkers tegen een scherpe prijs

Korte lijntjes, daar houden we van! We staan er in de regio om bekend dat we leveren wat we beloven: goed huurmateriaal voor een scherpe prijs. En een goede service hoort hier natuurlijk ook bij. Een inmiddels gevleugelde uitspraak van een klant van ons is “Kan niet, bestaat niet.” Lees hier meer referenties van klanten die een hoogwerker bij ons huurden.

Wil je direct meer informatie over onze hoogwerkers? Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar op 0318-511302. Op zaterdag zijn wij van 07.30 tot 17.00 uur bereikbaar op dat nummer.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten