4 afbeeldingen

Tandemasser met volumehuif huren? Dit zijn de voordelen

Ga je binnenkort verhuizen? Een tandemasser met volumehuif leent zich perfect voor verhuizingen. In dit artikel zetten we de voor- en nadelen van een tandemasser met volumehuif op een rij.

Wat is een tandemasser met volumehuif?

We koppelen ’tandemasser’ en ‘volumehuif’ spreekwoordelijk los. Een tandemasser is een aanhangwagen met twee assen. Om die reden wordt een tandemasser ook wel een dubbelasser genoemd. Een aanhangwagen met twee assen heeft vier wielen, per as twee wielen. Een andere benaming voor tandemasser is een plateauwagen.

Wat betekent ‘volumehuif’? Een tandemasser met volumehuif is een aanhangwagen met twee assen én een beschermende overkapping. Een huif is een beschermend zeildoek over een aanhangwagen, boedelbak, oplegger of schuit.

De voordelen van een tandemasser met volumehuif

  1. Een tandemasser met volumehuif heeft een lage instap
  2. Een tandemasser met volumehuif heeft een grote laadruimte

Lage instap

Heb je een huis gekocht of gehuurd en moet je spullen verhuizen? Een tandemasser met volumehuif heeft een lage instap. Dat maakt het makkelijk om spullen in- en uit te laden.

Grote laadruimte

Hoe groot is een tandemasser met volumehuif? Een tandemasser met volumehuif is erg ruim en heeft een afmeting van 505 x 200 x 210 cm. De tandemasser heeft een inhoud van 21 m3. In totaal kun je 2100 kg in de tandemasser laden.

Hoe wordt de hoogte van een tandemasser met volumehuif gemeten?

Een tandemasser met volumehuif heeft een afmeting van 505 x 200 x 210 cm. Dat is de lengte, breedte en hoogte. De hoogte van een tandemasser met volumehuif, 210 cm, meten we vanaf de laadvloer. Let op: dit is een aanhangwagen met standaard borden.

Wat is het gewicht van een tandemasser met volumehuif?

Het totaalgewicht van de tandemasser met volumehuif is 3000 kg.

Tandemasser met volumehuif huren?

Wil je een tandemasser met volumehuif huren? Houd rekening met het volgende: voor een tandemasser met volumehuif heb je een BE-rijbewijs nodig. Met dit rijbewijs mag je volgens de Rijksoverheid met een auto:

  • een aanhanger trekken van maximaal 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen)
  • onder bepaalde voorwaarden een aanhanger of oplegger trekken van meer dan 3.500 kg (lege gewicht + laadvermogen)

Heb je geen BE-rijbewijs, dan mag je niet met een tandemasser met volumehuif rijden. Dat kan als een nadeel worden gezien.

Tandemasser met volumehuif reserveren

Weet je wanneer en hoe lang je een tandemasser met volumehuif wil huren? Wij werken met flexibele huurtermijnen. Het maakt niet uit of je een tandemasser met volumehuif een paar weken nodig hebt of een paar uur. Bekijk hier meer informatie over het huren van een tandemasser met volumehuif.

Wil je een tandemasser met volumehuif huren en op locatie laten bezorgen? Dat kun je aangeven bij je reservering. Naast flexibele huurtermijnen bieden wij ook service. Hoewel wij garant staan voor producten van topkwaliteit kan een storing aan jouw gehuurde aanhangerhoogwerker of verhuislift voorkomen. Lees hier hoe wij ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met jouw klus.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten