Wat als er op locatie een mankement blijkt te zijn?

Het is het laatste dat je wilt, maar stel nou dat de aanhanger, hoogwerker of verhuislift die je net hebt gehuurd ineens kuren krijgt. Een mankement aan de besturing, een lekke band, of wat dan ook. Natuurlijk staan wij garant voor producten van topkwaliteit. Alles wat de deur uit gaat is uitvoering gekeurd en getest. De kans dat je gehuurde product een mankement heeft is dan ook niet erg groot. Maar toch, het kan helaas voorkomen. Juist dan profiteer je van onze uitstekende service!

De service van jekuntmijhuren.nl

Wanneer je merkt dat het product dat je bij ons gehuurd hebt niet naar behoren functioneert dan kun je ons natuurlijk bellen. We horen graag wat er aan de hand is. Wanneer je een foto kunt mailen dan is dat natuurlijk fijn, dan hebben we een goed beeld van de situatie. We overleggen direct met je hoe we het gaan oplossen. Want dat doen we. Altijd. We staan garant voor goede producten en uitstekende service.

We lossen het voor je op

We overleggen met je wat de beste oplossing is. Dat kan betekenen dat we direct naar je toe komen met een gelijkwaardig of beter vervangend product, of dat we ter plekke een (kleine) reparatie uitvoeren waardoor je meteen weer verder kunt. Je project mag er natuurlijk niet onder lijden, dat is het uitgangspunt.

Bereikbaar

We zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 7.00 tot 18.00u, en op zaterdag van 7.30 tot 17.00u. We nemen snel op en geven de service die je nodig hebt. Heb je vragen over onze producten of over onze service? Bel dan naar 0318-511032.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten