Onderhoud machines gebeurt in eigen werkplaats

Wij verhuren niet alleen aanhangwagens, verhuisliften en hoogwerkers, wij kennen al onze producten van binnen en van buiten. We onderhouden ze, repareren ze en keuren ze. Zo weten we zeker dat al onze producten goed getest de deur uit gaan. Kwaliteit staat bij ons voorop!

Onze werkplaats in Veenendaal

In Veenendaal, midden in het land, staan al onze producten op voorraad. Op dezelfde locatie is onze werkplaats. Alle producten die we verhuren zijn daar ook regelmatig te vinden. Alle bouten en moeren worden regelmatig gecontroleerd en de bandenspanning checken we uiteraard ook altijd even. Je kunt het zo gek niet bedenken of onze onderhoudsmedewerkers hebben het bekeken en -wanneer nodig na een reparatie of aanpassing – goed bevonden.

We doen het zelf, we doen het goed

We vinden het belangrijk dat al onze klanten kunnen vertrouwen op producten van topkwaliteit. Die garantie willen we kunnen geven, daarom besteden we het onderhoud ook niet uit. We doen het liever zelf, dan weten we dat het goed gebeurt. In alles staat de veiligheid van onze klanten voorop. En daarnaast werken we hard, zodat we onze goede naam behouden.

Onze klanten zijn tevreden

Dat kun je terugzien in de uitstekende score die we krijgen bij ‘klanten vertellen’. Onze klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit en service van ons bedrijf. Daar zijn we trots op en dat willen we graag zo houden. Neem eens een kijkje bij onze recensies. Wil je nog meer weten? Neem dan eens contact op met ons team. We helpen je graag verder!

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten