1 afbeeldingen

Verhuisliften-assortiment uitgebreid met een Aanhanger Verhuislift 18 meter

Omdat wij steeds vaker tegen het probleem aan liepen dat veel mensen spullen wilden verhuizen naar de 1e verdieping, heeft Jekuntmijhuren.nl deze 18 meter Verhuislift aangeschaft. Deze ladderlift is voorzien van een knikbare dissel, zodat de minimale platformhoogte 4 meter wordt! Het grote voordeel daarbij is ook dat hij ook beter toegepast kan worden op schuine daken, voor bijvoorbeeld zonnepanelen.

Totaalgewicht van de pannenlift is 750 kg, dus kan deze zonder E-rijbewijs vervoerd worden. Met een hefvermogen van 200 kg. gaat deze verhuislift tot een maximale platformhoogte van 18 meter.

Voor informatie over de verhuislift en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten