4 afbeeldingen

Uitbreiding met een tweede 19 meter spinhoogwerker

Succes smaakt naar meer, dat geldt ook bij hoogwerkers. Een machine die fijn werkt, maar ook precies geschikt is voor het werk dat moet gebeuren, wil je vaker inhuren. We kunnen aan de beschikbaarheid zien welke machinetype populair is. De 19 meter spinhoogwerker is zo’n bestseller. Toen we de kans kregen om een jong gebruikte spinhoogwerker van hetzelfde type te kopen, hebben deze kans direct gegrepen.

De spinhoogwerkers in de range van 14 tot 23 meter zijn erg geliefde machines. Vooral omdat ze vanwege het lage eigen gewicht, met een machinetransporter te vervoeren zijn. Wanneer het trekkende voertuig 3.500 kg mag trekken, kan de klant de machine zelf vervoeren. Wel zo prettig als je op een dag meerdere klussen wilt uitvoeren. De 19 meter machine is daarom ook een machine die veel wordt ingezet.

Hinowa LightLift 19.65

De Hinowa LightLift 19.65 is een machine die niet meer in productie is omdat deze vervangen is door de Performance series. Maar deze spinhoogwerker is compacter en heeft een lager eigen gewicht dan de nieuwe modellen. Het bereik en de capaciteit zijn wel iets minder. Maar o.a. vanwege de unieke schaarsconstructie is deze machine van toegevoegde waarde. Zo wordt dit type machine veelvuldig ingezet voor schoonmaak- en/of schilderwerk in gebouwen (atriums, vides, etc.). De machine heeft een maximale werkhoogte van 18,85 meter en een reikwijdte van 6,40 meter vanuit het hart van de machine. De capaciteit van de werkbak is tot een hoogte van 16 meter 200 kg en daarna nog 120 kg.

Aangepaste versie

Omdat we ervaring hebben met dit type hebben we direct de hoogwerker nog wat aangepast. Zo hebben we een nieuwe, bredere werkbak gemonteerd. Ook hebben we non-marking rupsen toegepast, wat wel zo prettig is voor het binnengebruik. Uiteraard is ook deze machine in onze bedrijfskleuren gespoten en beletterd. Na een grondige beurt en een keuring wordt de machine inmiddels volop ingezet.

Voor meer informatie of reserveren van de 19 meter spinhoogwerker, kun je hier klikken.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten