4 afbeeldingen

Uitbreiding, 21 meter Trax Knikarmhoogwerker

De werkomstandigheden van onze klanten bepalen voor een groot deel het aanbod van machines. Want door steeds te zoeken naar de machines die geschikt zijn voor afwijkende omstandigheden, kunnen we onze klanten van een goed aanbod voorzien. Recent hebben we daarom geïnvesteerd in een nieuwe hoogwerker die voor specifieke omstandigheden is gemaakt. Voorzien van een knikschuifarm constructie, een binnendraaiende bovenwagen en vier rupstracks.

21 meter trax knikarm hoogwerker

Het gaat om een nieuwe 21 meter trax knikarm hoogwerker. De genoemde kenmerken zorgen dat de machine ideaal is voor het werken in moeilijk begaanbaar terrein. Door de knikschuifarm constructie is de opbouw erg compact en is de machine een binnendraaier. Dit betekent dat de achterkant van de bovenwagen bij het roteren binnen de breedte van de onderwagen blijft. Als je dus langs een obstakel kunt rijden, dan kun je daar ook gewoon met de achterzijde langs roteren

Genie Z-62/40 Trax

Deze Genie Z-62/40 Trax machine heeft een maximale werkhoogte van 21 meter en een zijdelings bereik van bijna 12,5 meter. Het maximale hefvermogen is 227 kg, wat voldoende is voor twee mensen, gereedschap en eventueel materiaal. Het betreft een zelfrijdende machine dus ook op hoogte kan de machine nog worden verplaatst. Wat de machine zo uniek maakt is dat dit gewoon in ruw terrein kan. De ideale machine voor het werken op hoogte rondom gebouwen, kunstwerken, infrastructuur, enzovoorts. Voor het gebruik van apparatuur in de werkbak, is de machine voorzien van een 230V generator.

21 meter trax knikarm hoogwerker huren

De 21 meter trax knikarm hoogwerker is per direct in te huren. Vanwege het gewicht (12.580 kg) wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct bedieningsinstructies van onze chauffeur. De machine wordt door middel van de brandstofmotor worden aangedreven. Dit kan betekenen dat er bij langere klussen bijgetankt (diesel) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 21 meter trax knikarm hoogwerker, kunt u hier klikken 

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten