1 afbeeldingen

Spinhoogwerker van 26 meter in de verhuur (nieuw)

Vanaf vandaag hebben wij een spinhoogwerker van 26 meter hoog in ons verhuurassortiment. Het gaat om een hoogwerker van het model Hinowa LightLift 26.14 met een uitzonderlijk lange reikwijdte van 14 meter. Het is één van de weinige hoogwerkers met een bereik van 26 meter. Door de slimme knikschuifarm is de machine erg flexibel en veelzijdig inzetbaar.

Ruime aanbod in hoogwerkers
Naast onze Hinowa’s van 17, 19, 20 en 23 meter kun je nu ook bij ons terecht voor een spinhoogwerker van 26 meter. Door dit ruimte aanbod kunnen we altijd inspelen op de behoefte van onze klanten. Daarnaast hebben wij ook de primeur, wij zijn ook het eerste bedrijf dat de LightLift 26.14. heeft aangeschaft.

De spinhoogwerker is te huren voor €350,- per dag (excl. 21% BTW) en kan tegen betaling zelfs bij jou op locatie worden bezorgd. Lees hier meer onze deze uitzonderlijke hoogwerker of neem gerust contact op met één van onze medewerkers voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten