3 afbeeldingen

Nieuwe zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker met draaibare jib

Een klus kan altijd lastig worden wanneer er in een bestaand gebouw iets op hoogte moet worden gedaan. Ook tijdens de nieuwbouw zijn er situaties waarbij een ladder niet voldoet. Een standaard schaarhoogwerker is dan lang niet altijd geschikt voor de klus. Daarom hebben wij verschillende compacte knikschuifarm hoogwerkers. Maar voor de lastigste plekjes in een pand hebben wij nu een nieuwe knikschuifarm hoogwerker met draaibare jib toegevoegd aan ons assortiment.

Genie Z30 20N RJ

De hoogwerkers van Genie zijn een begrip in de wereldwijde markt van hoogwerkers. De machines zijn voorzien van de nieuwste technologieën en zijn betrouwbaar in gebruik. De Genie Z30 20N RJ is een knikschuifarm hoogwerker die uitgevoerd is met een draaiende jib. In feite is dit een combinatie tussen een schaar- en een telescoop hoogwerker. Door de toevoeging van de draaibare jib is de machine nog veel flexibeler geworden. Toch is de machine nog altijd compact, zowel in transportstand maar ook tijdens het werk. Bovendien is de machine verrijdbaar omdat er niet afgestempeld hoeft te worden.

De alleskunner voor binnen

Deze eigenschappen maken de nieuwe hoogwerker een echte alleskunner voor het werken in gebouwen. Maar ook de elektrische aandrijving draagt daar aan bij. De geometrie van de mast zorgt ervoor dat je over obstakels kunt reiken. Vanwege de draaibare jib kun je ook nog eens om een hoek heen werken. Kortom voor iedere klus op hoogte in een gebouw is deze nieuwe 11 meter zelfrijdende knikschuifarm hoogwerker een ideale machine. Denk bijvoorbeeld aan de montage van interieurobjecten of verlichting. Maar ook schilderklussen worden veel eenvoudiger.

11 meter Zelfrijdende Accu Knikschuifarm Hoogwerker huren

Heb je ook een klus in een gebouw waarbij de ruimte beperkt is en er van alles op hoogte moet gebeuren? Neem dan contact met ons op voor het reserveren van deze nieuwe flexibele hoogwerker. Uiteraard kan het zijn dat de machine niet op de gewenste datum beschikbaar is, maar dan denken wij met je mee voor een andere oplossing. Dit kan een andere machine zijn, als deze ook voldoet. Maar we werken samen met meerdere partners zodat we jou zoveel mogelijk van de juiste machine kunnen voorzien.

Voor meer informatie of het reserveren van deze machine, kun je contact met ons opnemen of een e-mail sturen naar verhuur@cluistra.com.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten