1 afbeeldingen

Nieuwe Omme 1830 EZBX in gebruik genomen

Jekuntmijhuren.nl heeft al jarenlang een groeiende klantenkring. Vanuit onze klanten neemt de vraag naar flexibel inzetbare hoogwerkers steeds meer toe. Daarom nemen wij steeds weer nieuwe machines in gebruik om aan de vraag te kunnen voldoen. Recent hebben wij daarom een nieuwe knikarm aanhangerhoogwerker van Omme aangeschaft.

Omme hoogwerkers

Omme is een bekende fabrikant van hoogwerkers in Denemarken. Zij leveren voornamelijk aanhanger hoogwerkers en spinhoogwerkers. Uniek aan deze machines is dat zij geleverd worden met een hybride aandrijving. De machines werken dus elektrisch maar hebben een brandstofmotor om de accu, wanneer nodig, bij te laden. De aanhanger hoogwerkers zijn leverbaar met een werkhoogte van 10,5 meter, tot zelfs 29 meter. Jekuntmijhuren.nl maakt al jaren gebruik van de aanhanger hoogwerkers van Omme. De aanhanger hoogwerkers laten zich eenvoudig vervoeren. Daarmee kunt u de machine op meerdere locaties inzetten op één dag.

Omme 1830 EBZX

Gebaseerd op de behoefte van onze klanten hebben wij gekozen voor de Omme 1830 EZBX aanhanger hoogwerker. Deze machine heeft een werkhoogte van 18,3 meter bij een reikwijdte van 10,2 meter. De werkbak kan met 200 kg worden belast terwijl de machine 400 graden kan roteren. Met een transportlengte van 6,7 meter en een breedte van 1,6 meter, is de machine prima over de weg te vervoeren. De aandrijving is een hybride versie waarbij een benzinemotor de accu oplaadt wanneer dit nodig is. Voor uw gebruiksgemak heeft de machine automatische afstempeling en beschikt deze over zelfaandrijving. Hiermee kan de machine op locatie eenvoudig worden gepositioneerd.

Ons verhuurassortiment

Het verhuurassortiment van hoogwerkers bevat inmiddels de meest uiteenlopende modellen. Wij hebben voor ieder situatie de juiste machine. Heb jij een klus waarbij er op hoogte gewerkt moet worden? Dan kun je altijd bij ons terecht voor een geschikte hoogwerker. Bovendien kunnen wij  je adviseren over de juiste machine voor de omstandigheden van jouw project. In onze werkplaats, maar ook onderweg, houden wij het materieel in topconditie.

Met de nieuwe Omme aanhanger hoogwerker is ons assortiment weer volledig. Wil je deze 18 meter aanhangerhoogwerker of een andere machine huren? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten