3 afbeeldingen

Nieuwe machinetransporter in de verhuur

We hebben gemerkt dat de vraag naar machinetransporters en auto ambulances toeneemt. Steeds vaker willen klanten zelf hun machines verplaatsen van klus naar klus. Ook is het ophalen van een gestrande auto niet meer automatisch een klus voor de wegenwacht. Om aan deze toenemende vraag te voldoen hebben wij de nieuwe Hapert Indigo HT-3 toegevoegd aan ons assortiment.

Hapert Indigo HT-3

De nieuwe robuuste machinetransporter van Hapert is de Indigo HT-3. Deze aanhangwagen is een zwaardere uitvoering van de succesvolle HT-2. Deze is nog uitgevoerd als tandemasser, maar de HT-3 is een tridemasser. Dit zorgt voor een lagere wieldruk en een lagere rolweerstand. Het laadvermogen van de machinetransporter is 2.330 kg. De afmeting van de laadvloer is 5 x 2 meter. De aanhangwagen is uitgevoerd met o.a. paraboolvering, hydraulisch kantelbare laadvloer, doorlopende klep en een handlier. Bovendien is de aanhangwagen voorzien van oprijplaten en een beschermingsrail. Daarom is de Indigo HT-3 ook te gebruiken als auto ambulance.

Zelf machines of auto’s vervoeren

Verschillende klanten van ons hebben een aantal machines die langdurig op een klus staan. Maar als de machine moet worden vervoerd is transport per vrachtwagen meestal duur. En voor een klein aantal ritten per jaar wordt er meestal geen machinetransporter aangeschaft. Daarom hebben wij nu deze tridemasser aan onze verhuurvloot toegevoegd. Ook erg makkelijk als er een auto moet worden opgehaald. Met een geldig (Nederlands) BE-rijbewijs kan een auto tot wel 2.330 kg worden opgehaald.

Machinetransporter huren

Heb jij een machine te vervoeren die niet al te zwaar is? Of moet er een machine een periode mee naar een klus? Huur dan bij ons de sterke machinetransporter. Of heb je een auto die opgehaald moet worden? Ook dan kun je bij ons terecht.

Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van de aanhangwagen. Cluistra Aanhangwagens verkoopt deze Hapert Indigo HT-3. Wil je er een aanschaffen? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van Cluistra.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten