1 afbeeldingen

Nieuwe compacte 8 meter schaarhoogwerker voor Jekuntmijhuren.nl

Omdat er steeds meer vraag naar was, voor een 8 meter schaarhoogwerker met de compacte afmetingen net als de 6,5 meter, hebben wij ons assortiment uitgebreid.

Deze compacte schaarhoogwerker is een populair type dat zeer geschikt het manoeuvreren in kleine ruimtes met werkhoogtes tot 7,8 meter. Met een lengte van 182 cm en een breedte van 83 cm kun je overal bij. Juist door het lage gewicht van 1512 kg is dit ideaal voor werkzaamheden in winkels, tuincentrums, parkeergarages en op bouwplaatsen.

Ook als je deze schaarhoogwerker compleet met aanhangwagen huurt, kan deze bijna achter elke auto/bus meegenomen worden.

Voor informatie over deze schaarhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten