4 afbeeldingen

Nieuwe 35 meter spinhoogwerker

Inmiddels beschikt Jekuntmijhuren.nl over een behoorlijk aanbod van spinhoogwerkers. En nu hebben we niet alleen het aantal machines vergroot, maar ook de capaciteit uitgebreid. We hebben namelijk recent een nieuwe 35 meter spinhoogwerker in gebruik genomen.

Een spinhoogwerker is als machine een mooi concept. Het geheel is als een opgerolde spin als deze is in transportstand staat. In het geval van de 35 meter spinhoogwerker meet de machine maar 8,2 x 1,62 x 1,99 meter. Maar in volle glorie reikt de machine 17 meter vanuit het hart van de machine en kan er op 35 meter hoogte worden gewerkt. Terwijl de machine maar een ruimte van 6,5 x 6,5 meter nodig heeft om op te stempelen. Dit heeft als groot voordeel dat de machine eenvoudig te vervoeren en te positioneren is. Bovendien kan de machine met de rupsaandrijving in vrijwel ieder terrein worden ingezet.

Teupen Leo 35T plus

Deze 35 meter spinhoogwerker is van de Duitste fabrikant Teupen. Net als alle spinhoogwerkers is de machine inklapbaar tot een zeer compact formaat. Maar deze machine combineert dat dus met een groot werkbereik. De hefcapaciteit is maximaal 400 kg. Daarnaast hebben we voor deze machine naast de standaard 1,25 meter brede werkbak ook een 2 meter werkbak beschikbaar. Dan is er toch net wat meer ruimte voor meerdere personen, gereedschap en eventuele onderdelen. De machine kan daarnaast (indien beschikbaar) op netspanning werken. Zo kan er emissievrij worden gewerkt.

35 meter spinhoogwerker huren

De 35 meter spinhoogwerker is per direct in te huren. Vanwege het gewicht (5.600 kg) wordt de machine door ons op locatie bezorgd. Uiteraard ontvangt u dan direct bedieningsinstructies van onze chauffeur. Als op de werklocatie netspanning beschikbaar is, kan de machine volledig elektrisch draaien. De machine kan ook door middel van de brandstofmotor worden aangedreven. Dit kan betekenen dat er bij langere klussen bijgetankt (diesel) moet worden. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 35 meter spinhoogwerker, kunt u hier klikken 

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten