5 afbeeldingen

Nieuwe 26 meter spinhoogwerker

Een werkhoogte van 25,8 en een reikwijdte van 13,8 meter, maakt een machine breed (en hoog) inzetbaar. De 26 meter spinhoogwerker is daarom een populaire machine in ons aanbod. Reden voor ons om een extra machine aan te schaffen zodat we aan de vraag kunnen blijven voldoen.

Hinowa Lightlift 26.14 Performance

De Performance series van Hinowa hebben een capaciteit van 230 kg. Ook de combinatie van compacte afmetingen en het grote bereik, zorgen ervoor dat deze machines graag geziene gasten zijn. Ook onze klanten werken graag met deze machine die in vrijwel iedere situatie ingezet kan worden. Zowel buiten in verhard of onverhard terrein, maar ook binnen in gebouwen. Voor het laatste beschikt de machine over een 230 Volt aansluiting zodat er emissievrij kan worden gewerkt. Met de extra machine kunnen nog meer klanten gebruik maken van deze alleskunners.

26 meter spinhoogwerker huren

Deze 26 meter spinhoogwerkers zijn uiteraard te huur. We komen de machines op locatie afleveren waarbij u direct de instructie van onze medewerker krijgt. Met de transportafmetingen van 6,35 x 1,02 x 2 meter (lxbxh, zonder werkbak) is de machine erg compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 26 meter spinhoogwerker, kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten