4 afbeeldingen

Nieuwe 22 meter trax-telescoophoogwerker

Verhuren we hoogwerkers, of bieden we onze klanten een oplossing om hun werk op hoogte uit te kunnen voeren? Het laatste betekent wel dat er veel eisen gesteld kunnen worden aan ons aanbod. Zo hebben we niet altijd een oplossing gehad voor het werken in extreme terreinomstandigheden. Want een spinhoogwerker komt ver, maar door het stempelen is dat niet voor iedere klus even efficiënt. Daarom hebben we de Genie S65 TRAX aangeschaft. Dit is voor verschillende klanten de oplossing die ze zochten.

22 meter trax-telescoophoogwerker

Ten eerste moet de machine kunnen werken in extreme terrein omstandigheden. Dus is het op een bouwplaats extreem modderig en het terrein rondom het pand onbegaanbaar? Dan bieden de vier rupstracks de oplossing. Niet alleen om voldoende grip te bieden, maar het zorgt ook voor een lage bodemdruk. Naast de goede terrein eigenschappen moet er wel voldoende capaciteit en reikwijdte zijn om het werk uit te voeren. Deze machine biedt een werkhoogte van bijna 22 meter en een reikwijdte van 17,1 meter vanuit het hart van de machine. Wanneer de machine echt niet meer dichterbij kan komen, dan heb je de enorme reikwijdte nog.

Genie S65 TRAX

De machine is een de S65 TRAX van Genie wat in de basis de succesvolle S65 is. De wielen zijn echter vervangen voor rupstracks zodat de machine geschikt is voor oneffen en lastig begaanbaar terrein. De machine wordt aangedreven door een krachtige maar efficiënte dieselmotor. De transportafmetingen zijn 9,5 x 2,59 x 2,77 meter zodat de machine eigenlijk nog best compact is. De werkbak biedt plaats en capaciteit voor twee man personeel en daarnaast nog gereedschap of materiaal. Als het terrein het toe laat, kan er op de maximale werkhoogte nog altijd met de machine worden gereden.

22 meter trax-telescoophoogwerker huren

De 22 meter rups-telescoophoogwerker is bij ons te huur. We komen deze voor u op locatie bezorgen, waar u instructie van onze medewerker ontvangt. Twijfelt u aan de terrein omstandigheden of wilt u advies over de haalbaarheid van de werkzaamheden op hoogte?  Neem contact op met onze verhuurafdeling voor informatie of het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 22 meter rups-telescoophoogwerker, kunt hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten