2 afbeeldingen

Nieuwe 22 meter autohoogwerker

Verschillende bedrijven werken dagelijks op meerdere locaties. Wanneer er op al deze klussen een hoogwerker nodig is, dan is het transport daarvan belangrijk. Hoewel veel hoogwerkers met een aanhangwagen kunnen worden vervoerd, is een autohoogwerker is nog veel eenvoudiger. Bovendien is een geldig (Nederlands) B-rijbewijs genoeg zodat vrijwel iedereen met de hoogwerker op pad kan. Vanuit de markt hebben we gemerkt dat de vraag naar deze autohoogwerkers groot is. Daarom hebben we een nieuwe 22 meter auto telescoop hoogwerker aangeschaft.

Auto telescoop hoogwerkers

Er zijn verschillende type hoogwerkers, waarvan de bekendste de schaar-, knikschuifarm- en telescoophoogwerker zijn. Afhankelijk van de onderwagen waarop de hoogwerker is geplaatst worden de eigenschappen bepaald. De autohoogwerkers die wij in ons assortiment hebben zijn telescoophoogwerkers op het chassis van een lichte bedrijfswagen. Hierdoor mag iedereen met een B-rijbewijs deze hoogwerker op de weg gebruiken. Ideaal als de machine op meerdere plaatsen op één dag moet zijn. Je rijdt immers zelf van de ene naar de andere klus.

Nieuwe 22 meter auto telescoop hoogwerker

We hebben al enkele autohoogwerkers in onze verhuurvloot, maar de vraag wordt steeds groter. Daarom hebben we een nieuwe 22 meter auto telescoop hoogwerker aangeschaft. Deze biedt een werkhoogte van 22 meter bij een belasting van 220 kg. De werkbak heeft de afmetingen van 1,4 bij 0,7 meter zodat er ruimte genoeg is voor twee personen. Wordt de werkbak met maximaal 80 kg belast, dan is de reikwijdte vanuit het hart van de machine zelfs 12,9 meter. Bovendien heeft de hoogwerker een automatische maar onafhankelijke afstempeling. Er kan met verschillende uitschuiflengtes worden gewerkt. De software berekent automatisch je reikwijdte in iedere positie van de werkbak.

22 meter autohoogwerker huren

Heb je een klus waarvoor alleen iemand met een B-rijbewijs beschikbaar is? Dan is de autohoogwerker de oplossing. Ook wanneer er op verschillende locaties op één dag op hoogte moet worden gewerkt. Bijkomend voordeel is dat je geen afleverkosten betaalt en ook niet afhankelijk bent van de planning van het transport.

Voor meer informatie of reserveren van de 22 meter autohoogwerker kunt u hier klikken.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten