3 afbeeldingen

Nieuwe 16 meter knikarm hoogwerker met 4 meter werkbak

Als je op hoogte moet werken is het prettig als je genoeg ruimte hebt om je werk uit te voeren. Als je daar een collega bij nodig hebt, zijn de meeste werkbakken meestal niet erg ruim. Zeker als er ook nog gewerkt moet worden met grote onderdelen en/of zware gereedschappen. Naast de grotere  telescoop hoogwerkers hebben we nu ook een 16 meter knikarm hoogwerker met een 4 meter werkbak

Zelfrijdende knikarm hoogwerker met XL platform
Deze machine is een zelfrijdende hoogwerker voorzien van een 4×4 aandrijving. Dit maakt de hoogwerker geschikt voor verschillende terrein omstandigheden. De knikarm constructie is compact zodat de hoogwerker ook in krappe omstandigheden kan werken. Door de machine te voorzien van een 4 meter lange werkbak, kan er eenvoudig met meerdere mensen op hoogte worden gewerkt.

16 meter zelfrijdende (4×4) knikarm hoogwerker met 4 meter werkbak
Deze 16 meter Manitou hoogwerker heeft een werkhoogte van 16 meter en een capaciteit van 320 kg. Dat betekent dat er ook zware onderdelen of gereedschappen mee naar boven kunnen. Voor veel werkzaamheden is dat juist wat er nodig is. En door de grote werkbak van 4 bij 0,8 meter, is het nog minder verleidelijk om uit de werkbak te hangen om ergens bij te kunnen. Dat maakt het werken met deze machine veiliger en comfortabeler. Omdat de machine door de grote werkbak minder vaak hoeft te bewegen en niet afgestempeld hoeft te worden, is het ook nog eens heel efficiënt werken.

De 16 meter Zelfrijdende (4×4) Knikarm Hoogwerker met 4 meter Werkbak huren

Deze zelfrijdende knikarm hoogwerker met grote werkbak is per direct inzetbaar. Via onze website of verhuurafdeling kunt u de machine voor uw project reserveren. We komen de machine op locatie afleveren waarbij u direct instructies van onze medewerker krijgt. Ervaar zelf de flexibiliteit en grote reikwijdte tijdens het werken op hoogte.

Voor meer informatie of direct reserveren van de 16m zelfrijdende hoogwerker met grote werkbak, klikt u hier:https://www.jekuntmijhuren.nl/verhuur/hoogwerkers/hoogwerker-xl-werkbak-huren/

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten