4 afbeeldingen

Nieuwe 15 meter Lithium spinhoogwerker

Geen uitstoot, geen lawaai, steeds vaker worden dit soort eisen gesteld aan het werk. Terwijl het werk nog altijd om de inzet van machines vraagt. De uitvoerende partij wordt daarom steeds geconfronteerd met een verbod op brandstof aangedreven machines. En dat geldt niet alleen voor inpandige situaties, waar meestal wel netstroom aanwezig is. Emissievrij op hoogte werken kon al met onze 20 meter Lithium spinhoogwerker. We hebben nu ook een 15 meter machine in ons aanbod die volledig elektrisch werkt.

15 meter Lithium spinhoogwerker

Het werken met een hoogwerker is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van het werk. Daarom zijn er genoeg bedrijven die zelf over een hoogwerker beschikken. Maar als er ook nog eens eisen worden gesteld aan de uitstoot of het geluidsniveau van de machine, valt het niet mee om altijd de juiste machine in eigendom te hebben. De nieuwe 15 meter Lithium spinhoogwerker huren is dan een goede oplossing. Wij zorgen ervoor dat de machine in topconditie is en indien gewenst komen we de machine op locatie afleveren en opstellen.

Hinowa LightLift 15.70 performance III S

Deze machine van Hinowa heeft zich al jarenlang bewezen. Het beproefde concept van een spinhoogwerker, grote capaciteit in een compact jasje, is daarom nog altijd van toepassing. De aandrijving met een brandstofmotor i.c.m. een elektromotor op netspanning is nu vervangen voor een elektromotor met een Lithium accupakket. Dit levert een machine op met dezelfde specificaties, maar nu volledig emissievrij en met een minimaal geluidsniveau. Prettig werken, maar ook de oplossing voor stedelijk gebied of werkzaamheden in de nachtelijke uren.

15 meter Lithium spinhoogwerker huren

Deze 15 meter Lithium spinhoogwerker is nu te huur. We komen de machine op locatie afleveren waarbij u direct de instructie van onze medewerker krijgt. Of u haalt hem bij ons op, hij past op een machinetransporter. Met de transportafmetingen van 3,41 x 0,81 x 2 meter (lxbxh, zonder werkbak) is de machine erg compact en eenvoudig van de ene naar de andere ruimte te manoeuvreren. Neem contact op met onze verhuurafdeling voor het reserveren van deze machine.

Voor meer informatie of reserveren van de 15 meter Lithium spinhoogwerker, kunt u hier klikken

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten