2 afbeeldingen

Nieuw: tandemasser met volumehuif

Ben je van plan om binnenkort te verhuizen en heb je veel spullen die vervoerd moeten worden? Dan is de tandemasser met volumehuif uitermate geschikt voor jou.

Lage instap

Onze tandemasser met volumehuif heeft een lage instap. Hierdoor kun je gemakkelijk uw spullen in- en uitladen.

Grote laadruimte

De tandemasser is erg ruim en heeft een afmeting van 505x200x210 cm. Het totaalgewicht van de tandemasser met volumehuif is 3000 kg en je kunt tot maar liefst 2100 kg in de tandemasser laden. De tandemasser heeft een inhoud van 21m3.

Tandemasser met volumehuif huren?

Wil je de tandemasser met volumehuif huren? Dat kan al vanaf €60,00. Maar let wel op: voor het rijden met deze tandemasser is een geldig Nederlands rijbewijs BE verplicht. Lees hier meer over de huurtarieven. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten