1 afbeeldingen

Nieuw in de verhuur; 16 meter Telescoophoogwerker

Jekuntmijhuren.nl heeft het assortiment zelfrijdende hoogwerkers uitgebreid met een 16 meter telescoophoogwerker. Doordat deze zelfrijdende telescoop hoogwerker uitgerust is met een rechte telescoopmast kan deze een groot werkbereikvan maar liefst 11,2 meter realiseren. Dankzij een jib met voorliggende zwenkbaar werkplatform kan het platform uiterst precies worden gemanoeuvreerd. De 4-wiel aandrijving, schuimgevulde terreinbanden, unieke pendelas en voorzien van een dieselmotor zorgen voor uitstekende ruw terrein eigenschappen. Het is mogelijk om de telescoophoogwerker op volle hoogte te verrijden.

Kortom een ideale hoogwerker voor de volgende werkzaamheden: snoeiwerkzaamheden, gevelreiniging, glasbewassing, bouwwerkzaamheden, schilderwerken etc.

Voor informatie over deze telescoophoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten