1 afbeeldingen

Nieuw in de verhuur; 12 meter Aanhangerhoogwerker

Jekuntmijhuren.nl heeft het assortiment uitgebreid met een nieuwe aanhangerhoogwerker met een werkhoogte van 12,2 meter. De Nifty 120T is speciaal ontworpen om een maximale prestatie (reikwijdte 6,1 meter) te leveren bij zo compact mogelijke afmetingen. De as kan worden ingeschoven naar 1.10 meter, zodat de hoogwerker door kleine openingenkan gemanoeuvreerd worden.

Deze aanhangerhoogwerker is makkelijk achter de auto te vervoeren door zijn lage gewicht (1400 kg) en is bovendien ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk.

Voor informatie over deze aanhangerhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten