1 afbeeldingen

Nieuw: Gesloten tandemasser (groot) met oprijklep

Nieuw in ons assortiment: een gesloten tandemasser (groot) met oprijklep. Deze aanhanger heeft een oprijklep en is ideaal voor het transporteren van bijvoorbeeld veilingkarren. Maar ook als u gaat verhuizen, kunt u deze tandemasser inzetten om uw inboedel te vervoeren. Door de bindrails en drukstang kunt u uw lading eenvoudig vastzetten.

Deze aanhanger biedt genoeg ruimte. Zo passen er zeven Deense karren in, waar bloemen in worden vervoerd. De afmeting is 400x180x210 cm en het laadvermogen is maar liefst 1.720 kg. Uw spullen vervoeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Let wel op: u heeft rijbewijs BE nodig om met deze tandemasser te mogen rijden.

Onze nieuwe tandemasser is vanaf € 50,- bij ons te huur. Lees hier meer over de huurtarieven. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is uw specialist voor het huren van onder anderen aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht)

Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten
Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten