1 afbeeldingen

Nieuw: Gesloten tandemasser (groot) met oprijklep

Nieuw in ons assortiment: een gesloten tandemasser (groot) met oprijklep. Deze aanhanger heeft een oprijklep en is ideaal voor het transporteren van bijvoorbeeld veilingkarren. Maar ook als je gaat verhuizen, kun je deze tandemasser inzetten om je inboedel te vervoeren. Door de bindrails en drukstang kun je je lading eenvoudig vastzetten.

Deze aanhanger biedt genoeg ruimte. Zo passen er zeven Deense karren in, waar bloemen in worden vervoerd. De afmeting is 400x180x210 cm en het laadvermogen is maar liefst 1.720 kg. Spullen vervoeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Let wel op: je hebt een geldig Nederlands rijbewijs BE nodig om met deze tandemasser te mogen rijden.

Onze nieuwe tandemasser is vanaf € 50,- bij ons te huur. Lees hier meer over de huurtarieven. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto-opleggers: bij jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten