1 afbeeldingen

Nieuw: Gesloten tandemasser (groot) met oprijklep

Nieuw in ons assortiment: een gesloten tandemasser (groot) met oprijklep. Deze aanhanger heeft een oprijklep en is ideaal voor het transporteren van bijvoorbeeld veilingkarren. Maar ook als je gaat verhuizen, kun je deze tandemasser inzetten om je inboedel te vervoeren. Door de bindrails en drukstang kun je je lading eenvoudig vastzetten.

Deze aanhanger biedt genoeg ruimte. Zo passen er zeven Deense karren in, waar bloemen in worden vervoerd. De afmeting is 400x180x210 cm en het laadvermogen is maar liefst 1.720 kg. Spullen vervoeren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Let wel op: je hebt een geldig Nederlands rijbewijs BE nodig om met deze tandemasser te mogen rijden.

Onze nieuwe tandemasser is vanaf € 50,- bij ons te huur. Lees hier meer over de huurtarieven. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Jekuntmijhuren.nl is jouw specialist voor het huren van onder andere aanhangwagens, hoogwerkers, verhuisliften en auto/opleggers. Doen wat je zegt, betrouwbaar materieel, goede service en een nette prijs zijn de basis voor ons bedrijf.

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in de plaats Veenendaal (Utrecht).
Wij zijn veel actief in Midden Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen

Bekijk onze klanten

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten