1 afbeeldingen

Nieuw: Elektrische knikarmhoogwerker Genie Z33/18

Nieuw in ons verhuurassortiment: een elektrische knikarmhoogwerker met een hefvermogen van 200 kg, een werkhoogte van 12 meter en een reikwijdte van 6,1 meter. De Genie Z33/18 is zeer geschikt voor toepassingen op gevoelige oppervlakken en projecten in fabrieken.

Non-marking-banden

De knikarmhoogwerker Genie Z33/18 is voorzien van non-marking-banden. Dit betekent dat deze banden geen zwarte strepen achterlaten op uw vloer. In de voedselverwerking is het een vereiste om non-marking-banden te gebruiken. Dit maakt de Genie Z33/18 zeer geschikt voor het gebruik in fabriekshallen.

Krachtig en multifunctioneel

Deze knikarmhoogwerker is zowel binnen als buiten in te zetten. Door de elektrisch aangestuurde rijmotoren, heeft de Genie Z33/18 een zeer krachtige aandrijving. Daarnaast is de machine voorzien van het Genie Fast Mast systeem. Dit houdt in dat de gebruiker met het bewegen van alleen de bovenmast van volle werkhoogte naar de grond kan komen. Dit scheelt je tijd en geld. De knikarm-hoogwerker Genie Z33/18 is op maximale werkhoogte te verrijden.

De elektrische knikarmhoogwerker Genie Z33/18 huren

Je kunt de elektrische knikarmhoogwerker Genie Z33/18 huren voor € 115,- voor een halve dag en € 130,- voor een hele dag. Deze bedragen zijn exclusief 21% btw. Lees meer over deze knikarmhoogwerker of neem contact met ons op voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten