1 afbeeldingen

Nieuw: Aanhangerhoogwerker met 25 meter werkhoogte

Nieuw bij ons in de verhuur is de aanhanger telescoop hoogwerker met een werkhoogte van 25 meter. Deze aanhanger hoogwerker is één van de weinige hoogwerkers in Nederland in de verhuur met zo’n groot bereik. De aanleiding voor deze uitbreiding van ons assortiment kwam vanuit een toenemende vraag uit de markt naar hogere hoogwerkers.

De aanhanger hoogwerker met telescooparm is van het model Ommelift 2500 EDB. De hoogwerker heeft naast een hoog bereik ook een ruim zijdelings bereik van 12,5 meter. Daarnaast is de machine uitgerust met een bi-energie aandrijving van een drie cilinder watergekoelde diesel en accupakket van 24 volt. De hoogwerker is vanuit de werkbak te besturen en te stempelen. De vlakstelling bij het stempelen gebeurt automatisch. Mede door deze opties is de aanhanger hoogwerker zeer vriendelijk in gebruik. De eerste klanten hebben zich dan ook al gemeld.

Deze aanhanger hoogwerker is al te huren voor een bedrag van 235,- per dag (excl. 21% BTW). Tegen betaling kunnen we de aanhanger zelfs op locatie komen brengen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het huren van deze aanhanger hoogwerker.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten