1 afbeeldingen

Aanbod uitgebreid met 5,6 meter masthoogwerker

Deze masthoogwerker van 5,66 meter werkhoogte, is door zijn compacte bouw en draairadius goed inzetbaar in krappe binnenruimten. Daardoor kan er sneller en efficiënter gewerkt worden dan met rolsteigers.

De 1-persoonshoogwerker is elektrisch aangedreven en de ideale oplossing voor werkzaamheden op verdiepingsvloeren in kantoorpanden, hallen of andere binnenruimten met beperkte toegang. Je kunt met deze verticaal masthoogwerker zelfs rijden wanneer deze volledig verhoogd is en het uitschuifbare platform zorgt ervoor dat ook de moeilijkste plekken bereikt kunnen worden.

De Genie GRC-12 weegt slechts 948 kg en is daardoor te transporteren in een bedrijfsbus of op een kleine aanhangwagen.

Voor informatie over deze hoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten