1 afbeeldingen

15 meter Aanhangerhoogwerker toegevoegd in het assortiment

Speciaal ontworpen hoogwerker voor een maximaal gebruik, nieuw in het assortiment. Compacte afmetingen met stempels zorgen ervoor dat het manoeuvreren en opzetten van de Nifty 150T snel en simpel is. Met een grote werkbak en eenhefvermogen van 225 kg is dit uniek. De aanhangerhoogwerker is compact genoeg om in de kleinste hoeken te kunnen komen. En heeft een breedte van 1,60 meter, zodat hij zelfs door een brede deuropening kan. Het volledig hydraulische systeem zorgt ervoor dat de bediening simpel blijft.

Deze aanhangerhoogwerker is eenvoudig te transporteren vanwege het gewicht van slechts 1800 kg.

Voor informatie over deze aanhangerhoogwerker en huurtarieven klik hier.

Misschien vind je dit ook interessant:

 

Over Cluistra en Jekuntmijhuren.nl

Aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften: bij Jekuntmijhuren.nl kun je voor elke klus het juiste materiaal huren. Als specialist op dit gebied leveren wij betrouwbaar materiaal tegen een nette prijs. We doen wat we beloven. Dat is de kracht van goede service.

Bekijk onze klanten

Ons werkgebied

Wij zijn gevestigd in Veenendaal, Utrecht. Ons werkgebied is in Midden-Nederland tussen de plaatsen Utrecht, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Tiel en Nijmegen. Wij verhuren materiaal aan particulieren en bedrijven uit verschillende branches.

Plan je route

 

Bovag BOVAG-erkend
Flexibel Flexibele termijnen
Onderhoud Goed onderhouden
Oplossingen De juiste oplossing
Tevreden Tevreden klanten